Witam Wszystkich Serdecznie

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Kakajetto

Kakajetto

New member
Cześć wszystkim!

Jestem Kai (tak to moje prawdziwe imię). Anime oglądam już od wielu lat. gdyby kogoś interesowało co mnie tu sprowadza to jestem tu z powodu braku znajomości osób o podobnych zainteresowaniach. Ostatnie 5 lat spędziłem na wyspach i ciągle trudno mi się odnaleźć w tej nowej polskiej rzeczywistości.

Jakie anime polecacie? (tylko proszę nie Naruto, Dragon Ball, Bleach czy inne tytuły oglądane przez każdego bo to wszystko już obejrzałem)

Jak macie jakies pytania to śmiało piszcie.

Pozdrawiam
Milego Dnia! 🙂

fooze

fooze

Donator
Elo. No ja bym nie przesadzal z tym Naruto czy Bleachem : p
Od siebie tak na szybko polecę, Made in abyss, Bangou stray doga, Toaru mojatsu no index. Czy z klasyki cowboy bebop, trigun, albo samurai champloo.

Z pytan:
Skąd nadajesz?
Jakiej muzyki słuchasz?
Lubisz boczek?

Kakajetto

Kakajetto

New member
1.Nadaje ze Szczecina
2.Nie zamykam się na jeden gatunek ale ulubiony to Jazz i Phunk (polecam zespoły PostModern Jukebox oraz Pomplamoose.)
3.Lubie! Nawet chyba za bardzo 🙂

Dzięki za kilka tytułów.
A Cowboy bebop uwielbiam własnie za muzykę!

SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Witaj na forum i baw się dobrze! Wbijaj na czat 🙂

Lubisz smoki?

Ze swojej strony mogę polecić: Bungou Stray Dogs, Sword of the stranger (kinówka), Rainbow, Gintama, Samurai Champloo, Tengen Toppa Gurren Lagann

KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Witam Witam,
Widzę że kolega ma prostosa a dokładniej Asratnisa na awku, szanuje grałeś w star crafta ? jak tak to w jakie części i jak wrażenia? Sam przeszedłem kiedyś wszystko co tylko było możliwe w SC i SC2
Czytasz jakieś książki albo novelki?
lubisz fantasy?
Wpadaj na czat zazwyczaj coś ciekawego tam sie dzieje.

Kakajetto

Kakajetto

New member
Czy lubie smoki? Owszem! Zwłaszcza te z Gry o Tron 🙂

Grałem we wszystkie części starcrafta oraz wszystkie dodatki. Fabuła bardzo mi się podoba.

Czytam raczej tylko książki fantasy, ostatnia świetna która przeczytałem to “Pan lodowego ogrodu”, Polecam!

Fantasy uwielbiam! zwłaszcza to troche cieższe gdzie nie ma co liczyc na happy end.

Top Bottom