Witam wszystkich!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
E

Enyuma

Hej jestem Emilia i w maju kończę 16 lat.

Anime zaraziła mnie koleżanka już w pierwszej klasie gimnazjum, poleciła mi wtedy obejrzeć Fairy Tail, a więc tak to się zaczęło. Potem kolejną serią, którą obejrzałam było Shingeki no Kyojin i tak jakoś powoli się wdrażałam w ten cały świat animacji, przeczytałam kilka mang, które też pożyczyła mi wcześniej wspomniana koleżanka. Odnośnie tego co oglądam aktualnie, to staram się dobrnąć do końca drugiego sezonu Naruto.

Pomimo tych dwóch lat zainteresowania anime nie mam zbyt wielu serii na koncie, ponieważ oprócz tego robię mnóstwo innych rzeczy. W pierwszej kolejności może wymienię to, że z tego hobby wynikła taka mała pasja pisania fanfiction o ulubionych bohaterach. Nie ukrywam, że najczęściej są to romanse, które może nie wyróżniają się jakoś specjalnie, ale pisanie ich sprawia mi ogromną przyjemność. W ten sposób zdobyłam przyjaciółkę, z którą najpierw od słowa do słowa wspominałyśmy o naszych ulubionych postaciach, aż w końcu rozwinęłyśmy między sobą “handel wymienny” na opowiadania. Obie nawzajem nakręcamy swoją kreatywność do n-tej potęgi, co mnie osobiście cały czas fascynuje.

Kolejnym z moich zainteresowań jest malowanie oraz wszystkie prace artystyczne - od pierwszej klasy podstawówki uczęszczam na koła artystyczne i warsztaty malarskie, do których mam dostęp. Zaznaczam od razy, że próbowałam stylu mangowego, ale niestety nie potrafię się nim posługiwać i nie rysuję (nie)stety żadnych fanartów. Jedyne co potrafię w tym zakresie to przekalkować ewentualnie kadr z anime, ale jest to żmudna praca, którą wykonuję tylko dla wyjątkowych osóbek na wyjątkowe okazje.

Jestem też skończoną psiarą, która przez większość życia czyta artykuły, blogi i książki o tematyce czysto kynologicznej. Jeśli jest tu jakaś osóbka rozważająca zakup psa bądź po prostu jarająca się rasami i nie ma się komu wygadać (jak ja) to służę pomocą. :D

Oprócz tego mam mnóstwo drobniejszych hobby np. gra w szachy lub oglądanie gameplayów z gier fabularnych, trochę czytam, słucham muzyki itd.

Mam nadzieję, że poznam tu ciekawe osóbki, z którymi złapię wspólny język!

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Jej w końcu ktoś, kto preferuje psy XD

Mamy tu jedną pisarkę, może znajdziecie wspólny język, choć niestety dość rzadko się pojawia.

W każdy razie bądź powitana. Baw się z nami dobrze i udzielaj na czacie oraz w postach.
Seria tradycyjnych pytań:

Skąd nadajesz?
Jakiej muzyki słuchasz?
Lubisz boczek?

Pozdro i z fartem.

Ostatnia edycja:
E

Enyuma

Psiarze łączmy się! (Cierpi, bo ma w klasie samych kociarzy XD)

Dziękuję za sympatyczne powitanie :)
  1. Skąd nadaję? Z własnego pokoju, właśnie minął mi pierwszy tydzień ferii i próbuję wymyślić jakieś ambitne plany na kolejny.
  2. Różnej, wszystkiego co wpadnie mi w ucho, ale mogę powiedzieć, że ostatnio słucham sporo piosenek musicalowych. Moją ulubioną wykonawczynią jest aktualnie Adele no i zespół Bitamina, których serdecznie polecam.
  3. Nie lubię boczku :q
Nawzajem ^^

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Hmm, hej hej ^__^
Miło poznać.
Nie mam głowy w sumie do pytań :p
Albo nie…
Jaki jest twój ulubiony kolor?
Słodzisz kawę? ( Bo mam nadzieje, ze kawę to pijesz! )
Nom…miłego dniaaa

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
YO
Plusik za bycie “psiarą”
Baw się dobrze :)

Ostatnia edycja:
E

Enyuma

Armila i Zetsu dziękuję za ciepłe powitanie, a co do pytań moimi ulubionymi kolorami są: jasny niebieski i pastelowy róż. Zwykle biorę je w pakiecie, a więc nie ma innej opcji :’) Choć jeśli już to załóżmy, że oficjalnie niebieski.
Słabość mam też do zgniło zielonego, ale dobra już, bo kobiety o kolorach mogą referat napisać, a tym bardziej jeśli to artystki od siedmiu boleści jak ja xd
No a kawę to pijam dla towarzystwa jak już, zazwyczaj latte i tak słodzę ją w odróżnieniu do herbaty.
Kawa+cukier=SUPER
Herbata+cukier=NIGDY TEGO NIE RÓB
Jeszcze raz dziękuję za miłe powitanie <3

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
KAWA+CUKIER to najlepsze połączenie jeżeli kawa jest czarna XD

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Po za tym że ja nie rysuje, to jesteś młodsza żeńska wersja mnie XD
Witaj, baw się dobrze.

Ostatnia edycja:
E

Enyuma

Dziękuję za powitanie Benek, w ogóle miałam papugę o takim imieniu :’)

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Jedna osoba chyba tutaj też miała kota o takim nicku, więc… Tak jestem znany XD

Ostatnia edycja:
N

neku

Hej hej, witamy :)

Kolejny rysownik na pokładzie, jak miło. Zaprezentuj kiedyś jakieś prace :)
Ze zwierząt w moim domu sprawdziły się najbardziej koty, ale generalnie lubię wszystkie zwierzaki, od krów, przez psy po malutkie karaczany ( o ile nie są złośliwe).

Spytam jeszcze skąd pomysł na nick?

Ostatnia edycja:
E

Enyuma

Jak będę miała coś wartego pokazania to czemu nie

Heh, nick wziął się z generatora w pierwotnej wersji “Emyuna”, ale coś mi nie pasowało, więc przestawiłam “m” i “n” i oto w ten sposób nazywam się tak jak się nazywam.

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Witam Cię bardzo cieplutko, zapraszam na czat ^^

Co myślisz o apokalipsie zombie ?

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
Hejcia ^^

Tu Cyfercia ;*
Jestem Nekosiem ale uwielbiam kawaii inumimi
a generalnie z ras psów najbardziej piszczę na widok Shiba
Cd miłości do piesków to jestem z Inusiem UwU mam pieska który mówi

Mój zestaw pytanek:
Masz w planach cosplay?
Jedziesz na Pyrkon 2K18? (Konwent odbywa się w Poznaniu)
Chciałabyś zostać gżdaczem/ wolontariuszem na konwencie?

Mata ne! :malpka20:

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum, wydajesz się mieć całkiem ciekawe zainteresowania, masz ich dosyć dużo co raczej dobrze o Tobie świadczy. Myślę, że będziesz miała z kim tu pogadać, btw, wpadaj czasem na czat.

Ostatnia edycja:
Top Bottom