V
van_darkholme
Witam wszystkie panie w wieku 14-17, zarejestrowałem się na tym forum w celu znalezienia swojej realnej waifu która zaakceptuje mnie i moje chore fetysze. Co mogę o sobie powiedzieć? Wolny czas spędzam głównie na oglądaniu hentaiców, nie obce mi są takie gatunki jak: scat, futanari, ahegao, shota, reverse rape, netorare, netori, kemononimi i dużo innych. Jeśli gustujesz w tych klimatach to trafiłaś na idealną osobę, myślę że się dogadamy. Moje ulubione anime to takie klasyki jak sword art online, tokyo ghoul, no game no life oraz shingeki no kyojin, szczególnie to pierwsze, sword art online jest 10/10 naprawdę zajebiste czadowe super anime pewnie nie oglądaliście ale super jest szczególnie ten arc z tymi wrózkami czy innym gównem 10/10 klasyk anime, o i zapomniałem dodać że mam 18 lat ale myśle że nie będzie to problem kobiety lubią starszych prawda? Co do wymagań to nie mam dużych, dobrze by było jakbyś miała fajne oppai i fajną duppai ale nie jest to wymagane. No to tyle, jeśli jesteś zainteresowana odezwij się daj znak życia, aha i proszę płeć męską o nie udzielanie się w tym temacie, tylko płeć żeńska, dziękuje!
Ostatnia edycja: