Witam wszystkie dupeczki!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
V

van_darkholme

Witam wszystkie panie w wieku 14-17, zarejestrowałem się na tym forum w celu znalezienia swojej realnej waifu która zaakceptuje mnie i moje chore fetysze. Co mogę o sobie powiedzieć? Wolny czas spędzam głównie na oglądaniu hentaiców, nie obce mi są takie gatunki jak: scat, futanari, ahegao, shota, reverse rape, netorare, netori, kemononimi i dużo innych. Jeśli gustujesz w tych klimatach to trafiłaś na idealną osobę, myślę że się dogadamy. Moje ulubione anime to takie klasyki jak sword art online, tokyo ghoul, no game no life oraz shingeki no kyojin, szczególnie to pierwsze, sword art online jest 10/10 naprawdę zajebiste czadowe super anime pewnie nie oglądaliście ale super jest szczególnie ten arc z tymi wrózkami czy innym gównem 10/10 klasyk anime, o i zapomniałem dodać że mam 18 lat ale myśle że nie będzie to problem kobiety lubią starszych prawda? Co do wymagań to nie mam dużych, dobrze by było jakbyś miała fajne oppai i fajną duppai ale nie jest to wymagane. No to tyle, jeśli jesteś zainteresowana odezwij się daj znak życia, aha i proszę płeć męską o nie udzielanie się w tym temacie, tylko płeć żeńska, dziękuje!

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Ale to może być złe jeśli będziesz się umawiał z 14 letnią, biedną i słodką dziewczynką >.<

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Hej jestem Ania i mam 13 lat :*
Mam nadzieję że zaakceptujesz mnie jako płaską deskę do prasowania :3

Ostatnia edycja:
V

van_darkholme

alt
AnomuS:
Ale to może być złe jeśli będziesz się umawiał z 14 letnią, biedną i słodką dziewczynką >.<
Dlaczego złe? Jestem odpowiedzialnym gentlemanem który wie jak zadbać o kobietę, ludzie mogą się krzywo patrzeć ale to bez znaczenia, nic nie powstrzyma naszej miłości ( z wyjątkiem policji)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Gentelmen nie używał by słów “oppai” i 'duppai".

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
mmmm,niezla sztuka w naszej rodzince sie trafila

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Tu średnia wieku 20+ więc powo :V

Ostatnia edycja:
Armila15