Witam :)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

Almadia

Imię: Michalina ale mówią do mnie Misia
Lat: 19 skończę 25 sierpnia
Swoją przygodę z anime dopiero rozpoczęłam. Obejrzałam Angel Beats i jestem zachwycona :)
W wolnym czasie gram w Lola, heartstone :)

O forum dowiedziałam się od jednego z użytkowników :D

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
Siemka, jeżeli chodzi o anime to masz sporo do nadrobienia :p.
Hmm grasz w lola. Jaki Lvl/Dywizja?
Ulubione gatunki anime?
Ulubione gatunki muzyczne?
Ulubione zespoły muzyczne? :p
I Oczywiście witamy na forum :D

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Witam serdecznie na forum. Również mam kilka pytań:
  1. Technikum, liceum czy może jeszcze coś innego ?
  2. Uprawiasz jakieś sporty ?
  3. Lubisz gotować ?
    Anime sporo do nadrobienia (chociaż sam nie obejrzałem za wiele produkcji xD ) ale serdecznie polecam Steins;Gate, Full Metal Alchemist wszystkie Dragon Ball, Naruto i pewnie jeszcze WIEEEEEEELE tytułów ale o tym w swoim czasie :D Zapraszam również na czat do rozmowy i na TS gdzie np. mozna pograc milo i przy rozmowie w lola

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
nie koniecznie od razu w LoLa trzeba gadać ;) każdy temat mile widziany :p

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siemka Misiu xD Witamy Cię na forum i liczymy że długo z nami tu zostaniesz :)
Lubisz Masło?
Skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
T

Tsu

Czeeeeeeeeść :)
Jesteśmy w tym samym wieku, tylko ja już urodziny miałem :/ Więc jestem starszy :D
Od siebie polecę Ci do obejrzenia Vampire Knight, heheh…

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
alt
xYahiko:
nie koniecznie od razu w LoLa trzeba gadać ;) każdy temat mile widziany :p
To byla tylko jedna z tysiaca mozliwosci… Dziewczyna lubi akurat lola wiec podczas pisania posta to mi przyszlo do glowy xD Oczywiscie mozna poprostu pogadac o glupotach czy pospiewac (pozdro dla kumatych xD )

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
Właśnie, Almadia lubisz śpiewać? Bo czasami robimy a raczej robiliśmy małe śpiewanie ale pasuje do tego wrócić i mam nadzieje że ty @“Destroyer” też pośpiewasz :p może nawet w duecie z Almadią :D

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
odmładzaj się, a nie postarzaj! XD ja zawsze piszę, że mam mniej niż mam naprawdę ;___;

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
-Witaj. Jesteś kolejną osobą z sierpnia którą znam- PhariosShaphire wita cię bardzo serdecznie składając ukłon w twoją stronę, zadając w międzyczasie pytanie które cię zaskakuje
-Czy kojarzysz może, moja droga, uniwersum Shin Megami Tensei?-

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
siemanko wita kamkom
ktora postac z angel beats najbardziej spodobala sie tobie?

Ostatnia edycja:
S

system

Hej Diano, to teraz obejrzyj “Clannad” podobno podobny wyciskacz łez ;)

Twój main w lolu? Skąd jesteś? Zapraszam do tematu “Ujawnij swoją twarz” i oczywiście na czata, który tutaj jest mainem.

R

Roirraw

Grasz w lola i ogladasz anime, ale bedziesz miała branie na forum xD

Ostatnia edycja:
A

Almadia

alt
xYahiko:
Siemka, jeżeli chodzi o anime to masz sporo do nadrobienia :p.
Hmm grasz w lola. Jaki Lvl/Dywizja?
Ulubione gatunki anime?
Ulubione gatunki muzyczne?
Ulubione zespoły muzyczne? :p
I Oczywiście witamy na forum :D
Niestety tylko Silver 4 ale przecież chodzi o zabawę :) Co do muzyki to słucham prawie wszystkiego, mam parę ulubionych kawałków Linkin Park czy Nirvany, sięgam też czasami po piosenki bardziej komercyjne :)
Co do gatunków anime to raczej nie mogę odpowiedzieć na to pytanie ponieważ obejrzałam jedynie jedną serię więc nie znam innych gatunków, ale skoro moje ulubione filmy to komedie i fantasty to anime pewnie też :D
alt
Destroyer:
Witam serdecznie na forum. Również mam kilka pytań:
  1. Technikum, liceum czy może jeszcze coś innego ?
  2. Uprawiasz jakieś sporty ?
  3. Lubisz gotować ?
    Anime sporo do nadrobienia (chociaż sam nie obejrzałem za wiele produkcji xD ) ale serdecznie polecam Steins;Gate, Full Metal Alchemist wszystkie Dragon Ball, Naruto i pewnie jeszcze WIEEEEEEELE tytułów ale o tym w swoim czasie :D Zapraszam również na czat do rozmowy i na TS gdzie np. mozna pograc milo i przy rozmowie w lola
Od września zaczynam maturalną klasę Technikum Ekonomicznego i szczerze nikomu nie polecam tego kierunku… 4 lata nudy :(
Sportów żadnych nie uprawiam ale uwielbiam spacerować :) Liczy się?
Gotowanie to nie moja działka. Jeśli człowiek chce jeszcze pożyć to nie zjada tego co ugotuje :D Należę do osób które nawet wodę na herbatę przypalą :p
Co do TS to właściwie na niego trafiłam przed forum i bywam tak prawie codziennie w nocy :)
alt
TroLoL:
Siemka Misiu xD Witamy Cię na forum i liczymy że długo z nami tu zostaniesz :)
Lubisz Masło?
Skąd jesteś?
Hahaha dobre masło zawsze spoko :p
Mieszkam w Świeciu nad Wisłą, województwo Kujawsko-Pomorskie :)
alt
Tsu:
Czeeeeeeeeść :)
Jesteśmy w tym samym wieku, tylko ja już urodziny miałem :/ Więc jestem starszy :D
Od siebie polecę Ci do obejrzenia Vampire Knight, heheh…
Jak to mówią starość nie radość :p haha
alt
xYahiko:
Właśnie, Almadia lubisz śpiewać? Bo czasami robimy a raczej robiliśmy małe śpiewanie ale pasuje do tego wrócić i mam nadzieje że ty @“Destroyer” też pośpiewasz :p może nawet w duecie z Almadią :D
Uwielbiam śpiewać :D Od niedawna prawie mieszkam na www.karaokeparty.com :) Ale niestety od mojego śpiewania można ogłuchnąć :/
alt
Nikorin:
odmładzaj się, a nie postarzaj! XD ja zawsze piszę, że mam mniej niż mam naprawdę ;___;
Oj dla mnie lepiej brzmi 19 niż 18 :p
alt
PhariosShaphire:
-Witaj. Jesteś kolejną osobą z sierpnia którą znam- PhariosShaphire wita cię bardzo serdecznie składając ukłon w twoją stronę, zadając w międzyczasie pytanie które cię zaskakuje
-Czy kojarzysz może, moja droga, uniwersum Shin Megami Tensei?-
Również kłaniam się nisko :)
A co do pytania to to jest chyba jakaś gra, tylko tyle wiem… :(
alt
kamkom:
siemanko wita kamkom
ktora postac z angel beats najbardziej spodobala sie tobie?
Oczywiście że Kanade <3
ninja:
Hej Diano, to teraz obejrzyj “Clannad” podobno podobny wyciskacz łez ;)

Twój main w lolu? Skąd jesteś? Zapraszam do tematu “Ujawnij swoją twarz” i oczywiście na czata, który tutaj jest mainem.
Kim jest Diana? o_O
Main to support. Gram nami, soraką, soną czasami teemo :)
Mieszkam w Świeciu nad Wisłą woj. Kujawsko-Pomorskie
alt
Roirraw:
Grasz w lola i ogladasz anime, ale bedziesz miała branie na forum xD
Hahahahah :D

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
No ty się nie dziw tak. Ninja pewnie już ostrzy na ciebie pazurki :D A jak nie on to ktoś inny ;) (nie ja… Młodszy jestem)
Dobrze że chociaż tyle kojarzysz… To nie tylko gra, ale i całe uniwersum xD Serdecznie ze swej strony polecam, mój avatar, podpis rangi (Demi-Fiend), i moje ulubione gry, należą do właśnie tego uniwersum. Raz się zagłębisz, a wciąga cię na dobre :)

Ostatnia edycja:
A

Almadia

alt
PhariosShaphire:
No ty się nie dziw tak. Ninja pewnie już ostrzy na ciebie pazurki :D A jak nie on to ktoś inny ;) (nie ja… Młodszy jestem)
Dobrze że chociaż tyle kojarzysz… To nie tylko gra, ale i całe uniwersum xD Serdecznie ze swej strony polecam, mój avatar, podpis rangi (Demi-Fiend), i moje ulubione gry, należą do właśnie tego uniwersum. Raz się zagłębisz, a wciąga cię na dobre :)
Mam się bać kolegów z forum? Hahaha :D
Jak duże mają wymagania systemowe te gry? Bo nie jestem pewna czy mój toster wytrzyma :(

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Ekonom faktycznie podobno nudny. Spacery prawie się liczą (można je zaliczyć pod trening przed bieganiem :D ) a gotowanie jest bardzo proste wystarczy poświęcić trochę czasu na naukę/praktykę (zawsze mogę jakoś pomóc xD )

Ostatnia edycja:
A

Almadia

ninja:
szkoda, miałem nadzieję, że adc
O nie! Never! Chyba że trolować to wtedy się piszę :D
alt
Destroyer:
Ekonom faktycznie podobno nudny. Spacery prawie się liczą (można je zaliczyć pod trening przed bieganiem :D ) a gotowanie jest bardzo proste wystarczy poświęcić trochę czasu na naukę/praktykę (zawsze mogę jakoś pomóc xD )
Wiesz posiedzisz 4 h na lekcji ekonomi i wtedy pogadamy o nudzie… Po takim czymś człowiek nie myśli :(
Niestety ale ze względu na stan zdrowia nie mogę biegać :( Hm nieudolna nauka jazdy na rolkach to chyba też sport no nie? :p
Gotowanie grrrr nie ma mowy… Za to robić sałatki/surówki i piec ciasta, ciasteczka itd mogę całymi dniami :D

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
alt
Almadia:
Jak duże mają wymagania systemowe te gry? Bo nie jestem pewna czy mój toster wytrzyma :(
PO PIERWSZE! To nie są gry na PC tylko na konsole PSX, PS2, NDS, PS3, PSP
Warto zasięgnąć po emulatory, a każdy komp je pociągnie ;)
Po drugie. Jesteś pewna że chcesz zacząć? Jeśli tak, to przygotuj się na wielkie wyzwania bo SMT, ma opinię jednych z TRUDNIEJSZYCH jRPGów Bez wiedzy podstawowej… Niewiele tam zdziałasz… Oczywiście, system jest bardzo prosty i łatwo go przyswoić, ale jednak trzeba trochę czasu.
Na YT jest kilka filmów, zalecam obejrzenie, jeśli ci się nie chce oglądać jakichś Japońców/Amerykanów. Jest JEDEN polski kanał z SMT który szanuję SeValionTV, a jak już chcesz naukę od kogoś z forum to jestem do dyspozycji :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom