Witam!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

Nicholas

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Dopiero co dołączyłem na to forum, lecz mam nadzieje, że przywitacie mnie z otwartymi ramionami! Mam na imię Mikołaj, a moją ksywka jest Nicholas/Nikol. Jestem dosyć wysokim blondynem z trudnym i dosyć kłótliwym charakterem, chociaż uwielbiam też służyć pomocą innym ^^. Uwielbiam Anime z gatunku Romans, Ecchi jak i Dramat. Moimi ulubionymi seriami są: Mirai Nikki 1#, Sword Art Online 2#, Sword Art Online II 3#.

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemanko Nikol :D Witam Cię serdecznie na naszym forum. Skąd jesteś? Ile masz lat tak w ogóle? xd Może masz jakieś hobby/zainteresowania, którymi mógłbyś się z nami podzielić? :p Mam nadzieję, że będziesz się tutaj dobrze bawił i zostaniesz na dłużej ^^

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hejka, witam Cię bardzo serdecznie na forum !
Mam nadzieje, że zostaniesz z nami na długo :) Z tego co widzę po twoim rankingu(bez obrazy) dopiero zaczynasz przygodę z anime :D

Ostatnia edycja:
N

Nicholas

Powiedziałbym szczerze, że trochę już Anime mam na koncie, ale nie obejrzałem tych Anime pod zakładką Jeśli chcesz być Otaku musisz je obejrzeć :D

Ostatnia edycja:
W

Wiedzimin

Nicholas witaj na forum.Oczekuje że będziesz się dzielić z nami swoimi doznaniami z anime jak i mangi a także zostaniesz z nami na długo

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Cześć :D Witamy na forum ^^ Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej :D

Ostatnia edycja:
N

Nicholas

Specjalnie dla Ciebie Nikorin właśnie uzupełniałem i wpisywałem wszystkie tytuły! http://myanimelist.net/animelist/GeTs_Nicholas
Jeszcze jest parę serii w ramce ,Do Obejrzenia’’ lecz nie miałem chęci ani czasu by je wpisywać (około 60 pozycji, lubię planować w przyszłość :D).

Ostatnia edycja:
Top Bottom