Witam ; )

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

Czi

Witam wszystkich.
Naprawdę nie wiem, które to już forum na którym się witam. Mam nadzieję, że tutaj zagoszczę na dłużej. :) Nie wiem jakiego rodzaju przywitania użyć, czy łatwiejsza do odczytania będzie tabelka z danymi czy może jakiś bardziej wymagający ode mnie pomysłowości, tekst.
A niech, będzie tekst.
Mam na imię Małgosia, ksywka Czi powstała dawno dawno temu i to raczej materiał na odrębny post. Jednak używam tego nicku wszędzie, więc jeśli widzicie na jakiejś stronie taki nick to najpewniej jestem ja. ;) Urodziny obchodzę 22 kwietnie (czyli już niedługo). Pochodzę z Olsztyna ale od prawie roku mieszkam w Łodzi, gdzie uczę się i wiodę spokojnie życie z ukochanym. Przygodę z anime zaczęłam kiedy miałam 10 lat, moim pierwszym anime było Tokyo Mew Mew no a potem jakoś tak już poleciało, że oglądam do dzisiaj. No z małymi przerwami. Przez ostatni rok starałam się, aby nikt w nowym otoczeniu nie zauważył jakie są moje zainteresowania, ponieważ obracając się wśród poważnych lekarzy uważałam że wyglądałabym niepoważnie z torbą pełną przypinek i ulubioną postacią z anime na ekranie telefonu czy tabletu. Może ktoś z moich nowych znajomych się dowie czym się interesuję ale póki co jedynymi osobami z którymi mogę pogadać o anime czy grach są ludzie poznani na forach takich jak to , znajomi z mojego rodzinnego miasto i mój partner.Mam nadzieję, że poznam tutaj wielu ludzi z którymi się zaprzyjaźnię. :)
Jeśli chodzi o ulubione anime to jest to chyba One Piece (chociaż ostatnio go zaniedbałam), Nana, Full Metal Alchemist, Kuragehime, Mój sąsiad Totoro, Ruchomy zamek Hauru, Inu x Boku SS no i ostatnio zakochałam się w Shigatsu wa Kimi no Uso, a jeśli chodzi o mangi to chyba będzie to Solanin, Tokyo Ghoul (chociaż nie czytałam go zbyt dużo, bo zaraz jak się za niego zabrałam to został wydany w Polsce ale jak tylko wyjdzie to na pewno kupię), Vampire Knight , Akuma to Love song, Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark. Moimi ulubionymi grami są League of Legends i The Sims 4,Osu! grywam też trochę w Diablo III (trochę bo tylko wtedy kiedy mój ukochany nie gra ponieważ mamy wykupiony tylko jeden klucz) a ostatnio spodobało mi się Heroes of the Storm ale tutaj sytuacja wygląda tak samo jak z Diablo.

To chyba na tyle, troche chaotycznie napisane ale jeśli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej to zapraszam do zadawania mi pytań w postach poniżej. :)

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Hej, hej. Milo cie poznac, no i oczywiscie witam serdecznie. Tez mam nadzieje ze tu zagoscisz na dluzej xD

Sorki tylko, ze to powitanie takie skromne… z takim samopoczuciem duzo nie wymysle.

Ostatnia edycja:
C

Czi

Nie no spoko, miło mi że i tak ktoś tu zajrzał. A co jakiś wieczorny dołek cie dopadł? :)

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Witaj. Serdecznie witam na naszym pięknym forum. Znaleźć tu możesz wiele ciekawych istot wartych poznania i zaprzyjaźnienia się :)
Życzę ci zatem bardzo udanego i miłego pobytu :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Heej :)
Ja mam jedno pytanie tak na dobranoc.
Jakiej muzyki lubisz słuchać?

P.S.: Wyobraź sobie jak zabawnie wygląda ekonomista z plecakiem na którym widnieje kilka naszywek z postaciami z anime :)

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
alt
Czi:
Nie no spoko, miło mi że i tak ktoś tu zajrzał. A co jakiś wieczorny dołek cie dopadł? :)
Tak jakos nie jestem w humorze od czasu kiedy sie zdenerwowalem podczas powrotu do domu. No, duzo by opowiadac xD

A tak wogole, to urodzinki to ktore to beda? Bo chyba nie doczytalem ;) Chyba ze to jakas tajemnica.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
You, nie wypada pytać kobiety o wiek

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
No… w sumie racja…

Please forget about my question xD

Ostatnia edycja:
C

Czi

Zetsubou Billy:
Heej :)
Ja mam jedno pytanie tak na dobranoc.
Jakiej muzyki lubisz słuchać?

P.S.: Wyobraź sobie jak zabawnie wygląda ekonomista z plecakiem na którym widnieje kilka naszywek z postaciami z anime :)
Hm… teraz powiem , że słucham różnej. Głównie słucham radia w drodze do pracy więc wtedy głownie pop’u ale od zawsze muzyką któa sama wybierałam dla siebie były wszelkie odmiany rocka. Kiedy nawet słuchałam metalu, chodzilam w glanach itp ; ) ) Do tej pory moimi ulubionymi zespołami są Guns’n’Roses, My Chemical Romance, 30 Seconds to Mars, Nightwish, Within Temptation, Florence + the machine, Avenged Sevenfold i, Starchy na Lachy i zespół z mojego rodzinnego miasta Łydka Grubasa :) A Ty czego lubisz słuchać?

No fakt xD więc chyba przypnę jakąś symboliczną pinkę na mój biały fartuch. : )

Mój wiek to nie jest tajemnica ale przez ostatnie miesiace już wykstzałciło mi się coś takiego, żeby go nie podawać bo ludzie nie traktują mnie poważnie…Może dlatego, że dziewczyny w moim wieku nie wyprowadzają się z domu i nie wychodzą za mąż …

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
MCR <3

Czego ja słucham… Długo by wymieniać, zajrzyj do mojego powitalnego tematu, dominuje u mnie ostatnio japońska muzyka i ciągle znajduję sobie czegoś nowego do posłuchania.

Plusik masz ode mnie ze przypinkę na białym fartuchu, zrób zdjęcie i się pochwal :)

Ostatnia edycja:
C

Czi

O nie, bo wyszło by na jaw że ten biały fartuch to nie fartuch lekarza i że jestem ciut przy…gruba ; p
A zresztą nie wiem czy mam jeszcze jakieś pinki, wszystkie chyba zostały w domu u rodziców.

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
No to wiek niech na razie zostanie niewiadomy. ;)

Ogolnie, to juz widze ze jestes calkiem fajna osoba, a teraz jak opowiedzialas jeszcze o tej muzyce, to polubilem cie jeszcze bardziej xD

Ostatnia edycja:
C

Czi

Skoro tak mówisz, to chyba jednak tutaj zostanę. :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Czi, rubensowskie kształty u kobiety są fajne powiedział gość z wieczną niedowagą i anemią

Ostatnia edycja:
C

Czi

Gość z wieczną niedowagą i anemią…brzmi jak opis mojego ukochanego. Totalnie przeciwieństwo mnie. xD Ale spoko planuję schudnąć…do ślubu , żeby mnie przez próg przeniósł,a później przetransformuję się w puszystą pysznie gotującą żonkę. xD Nie no pomyślę. Jak znajdę jakąś pinkę i wypiorę w końcu fartuch bo odkąd mam urlop tak go nawet nie wyciągnęłam z torby.

Ostatnia edycja:
C

Czi

1, 5 tyg z czego ostatni tydzień spędzę poza domem wiec może jutro wypiorę w końcu ten fartuch chociaż tak ładnie pachnie eugenolem.

Ostatnia edycja:
C

Czi

Poza obecnym domem, jadę na tydzień do rodziców. :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Jak ja mam odwiedzić rodziców to zaczynam się denerwować dwa tygodnie wcześniej. Takie wizyty są męczące.

Ostatnia edycja:
Top Bottom