Witam! ;)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Schire

New member
Witam mam na imię Marcin, mam 22 lata. Po dwuletniej przerwie powróciłem do oglądania/czytania anime/mangi. Mieszkam od 5 lat w Canada, a dokładnie w prowincji Ontario, Toronto (Mississauga). Mam nadzieję, że odnajdę się między forumowiczami i będziemy razem miło spędzać czas.

Pozdrawiam!

#Edit
http://myanimelist.net/animelist/Seitaro?status=7 Dorzucam link do swojego MAL’a.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hejcia :-D Mieszkasz nad jeziorem? Czy to moja geografia mnie zawodzi? XD
Co tam porabiasz w czasie wolnym? Grasz w coś? Albo rysujesz coś? XD

Ostatnia edycja:
S

Schire

New member
Praktycznie wszędzie jest woda, ale najbliżej mam do Ontario Lake (jakieś 6-7 min) autem :) Gram już kupe lat w World of Warcraft ale obecnie czekam na nowy dodatek Legion :) A co do rysowania to kiedyś rysowałem ale to jak jazda na rowerze :p Czas wolny spędzam ze znajomymi (kluby, narty (zimą) domówki, wypady nad wode (lato) i takie tam inne :) )

Ostatnia edycja:
P

ProteoBakter

Hej. Witam Cię na forum :) Czytasz jakieś książki? Jakie anime jest twoim ulubionym? Oglądasz jakieś seriale? Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyczny?

Ostatnia edycja:
S

Schire

New member
Czytam książki (głownie kryminały), seriali też bardzo dużo oglądałem typu Prison Break, czy Daredevil i inne takie, jeżeli chcesz mogę Ci napisać na priv wszystko co oglądałem może znajdziesz coś dla siebie (tak samo z książkami) daj znać :) A co do anime ulubionego to nie mam pojęcia oglądałem już ich tyle w życiu że ciężko powiedzieć, ale chyba Code Geass i Clannad.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię na naszym forum, baw się dobrze!
Dostajesz na wstępie neutralne 0 punktów, bo za Geassa masz +1, natomiast za Clannada -1. No i 139 bajek to mało, wciąż tyle przed Tobą.

No to mam do Ciebie pytanko: lubisz filmy? Jak tak, to jakie są Twoje ulubione?

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Co sądzisz o poligamii?
potrafisz gotować?
czytałeś tg?

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Siema, już się jakoś poznaliśmy no i baw się dobrze!

shiiiireee, baaaaggginsss

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, witam Cię bardzo serdecznie na naszym forum Marcinie, mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawił i spędzisz z nami wiele miłych chwil na czacie :)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori, sjań ńdum Nekrin de Nekrinius!
Ari na?

A tak serio to, co tam?

Ostatnia edycja:
M

Minrae

Cześć i czołem ! :)
Lubisz gofry z syropem ryżowym ?

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Witam serdecznie!

Skoro oglądasz Daredevila to co sądzisz o drugim sezonie? Ja jestem na 5 odcinku i postać Punishera naprawdę mnie kupiła, szczególnie po jego monologu w 4 odcinku.

Ostatnia edycja:
J

Jonovei

Witaj, jakiej muzyki słuchasz? Czym się interesujesz?

Ostatnia edycja:
Top Bottom