Witam

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Vorzech

Vorzech

Donator
IMIĘ: PAWEŁ
LAT: 22
ULUBIONE ANIME:

Great Teacher Onizuka
Golden Boy
Claymore
Berserker
Stranger: Mokuou Haden
I wiele wiele innych ale szkoda wymieniać :) Ulubiony gatunek komedia .

JAK TRAFIŁEM NA FORUM:

Kazali załatwić ts i nim się obejrzałem zaangażowałem się >> zobaczymy jak długo tu zostanę .

HOBBY:
militaria, muzyka, podróże, poznawanie ludzi

OGÓLNE:
pracujący

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Kim jest ***** Paweł?!

Hej jestem Aju, miło mi poznać
Lubisz boczek? Możesz polecić mi jakieś soundtracki?
Baw się dobrze i wpadaj na czat :)

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Cześć Paweł, Twoje ulubione anime pokrywają się z moimi, aczkolwiek mangowy berserker mnie bardziej uwiódł :3

Czytasz moze książki fantasy?

Ehhh niezłe powitanie Aju xdd

A tak na marginesie tez nazywam się Paweł :p

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Zwykłym szarym człowiekiem który żyje w Polsce ,zarabia na życie :) nic specjalnego :)

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Kim jest Paweł ?? >> to zwykły szary człowiek żyjący w Polsce zarabiający na życie :p Kiedyś jak miałem więcej czasu coś od czasu do czasu przeczytałem. Ostatnia książką jaką czytałem był “Faust”. Ale na dniach zamierzam wypożyczyć o ile się da albo kupić “Achaja” znajomy mnie namawiał więc liczę że to może być coś wartego mojej uwagii :p

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Witaj serdecznie.

Ayu, już sobie przypomniałem kim jest Paweł. Przepraszam za moją pamięć, której nie mam. Zdarza się.

Mam nadzieję, że się Ci u nas spodoba.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Witamy Cię w naszej forumowej rodzince! :3
Jakiej muzyki lubisz słuchać? Militaria,lubisz klimaty postapokalipstyczne? : >

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Słucham wszystkiego :p ale moje serce zawojowały Pink Floyd y . Nie ma to jak stworzyć muzykę, która potrafi opisywać życie bez użycia słów :p
Militariia >> chodzi mi o sprzęt którym dysponuje wojsko (historia sprzętu jak gdzie było używane itp. itd. ) Klimaty postapokaliptyczne jeżeli chodzi o anime , filmy , książki , gry itp itd to wszystko zalezy od fabuły jeżeli fabuła wciska mnie w fotel to lubie . ale jeżeli wszystko jest odgrzane bez sensu itp to sobie zazwyczaj daruje :p

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Skoro lubisz Pink Floyd to polecam The Doors,oni swoimi utworami opisują właśnie życie. :>>

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
alt
Maru:
Skoro lubisz Pink Floyd to polecam The Doors,oni swoimi utworami opisują właśnie życie. :>>
Tego tez słucham :p a nawet taka ciekawostka Riders On the Storm Ten kawałek był grany w grze Undergrund ale to chyba starsze towarzystwo kojarzy , dobry kawałek grany w garażu :p Jest tyle dobrych hitów że człowiek czasami nie wie co sobie puścić :p

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
No to racja,codziennie się tak zatsnawiam,co mam dzisiaj posłuchać,a koniec końców leci to jaki mam nastrój. :D Ja z The Doors najbardziej lubie chyba People are strang,to takie prawdziwe!

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
alt
Maru:
No to racja,codziennie się tak zatsnawiam,co mam dzisiaj posłuchać,a koniec końców leci to jaki mam nastrój. :D Ja z The Doors najbardziej lubie chyba People are strang,to takie prawdziwe!
heeh Ostatnio mi w głowie siedzi tylko kawałek San Francisco - Scott McKenzie .

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hejooo ^^ Masz u mnie wieeelgachnego plusa za Claymore <3
Jak się żyje?

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Heh dzięki dodam że to jedna z niewielu głównych bohaterek które mnie nie irytują :) W życiu rewelacja po woli i do przodu :p Obijam się bo od jutra trzeba ciężko pracować.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Na czacie już pisaliśmy, ale tu Cię nie przywitałam.
Tak więc: cześć! Miło mi Cię poznać!

Ponieważ Twoje imię już mi znane, nie będę dalej o nie pytać.
Ale o niezwykle fundamentalne rzeczy już tak.
Zatem… Lubisz sernik?

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Raczej nie jestem wybredny jak 4 miesiące musiałem jeść kopiec ziemniaków i popijać kiślem to tylko o cieście mogłem pomarzyć. Tak kocham sernik. Obecnie w domu na topie jest ciasto z rabarbarem :p

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Szukałem ts tak trafiłem na forum.
“No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail” >> tak widziałem

No game no Life >> jak dla mnie bomba świetnie się przy tym bawiłem.

Sword Art Online początek świetny po drodze zwykły kitowy romans zrobili , odgrzewaniec podobny do innych serii:/

Fairy Tail tak widziałem przebolałem i obejrzałem do końca za 2014 nawet się nie biore. Jak dla mnie jeden z gorszych tasiemców gdzie wrzucają wszystko co się da.

Dopiero od niedawna czytam mangi czy mam ulubione ?? hmmm no nie bardzo ale dobrym tytułem jak dla mnie okazał się “Ares”

Herbata 2 łyżki.
Wiosna
Nie mam :p wszystko zjem :p
Tak umiem tego uczą w szkole podstawowej więc wyjścia nie było :p

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo
witaj i baw się dobrze na forum

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, poznaliśmy się na czacie kiedy rozmawialiśmy o ciężkiej pracy pielęgniarek w tym kraju, wydajesz się być ogarnietym gościem, mam nadzieję, że będziesz się dobrze tu z nami bawił :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom