Witam ^.^

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

LuluRuru

Hejooooo
Jestem już trochę (chyba ze 3 tygodnie) na forum, a jeszcze się nie przywitałam >.<
Imię: Sandra
Wiek: 15 lat (szanujmy gimbusów- to już wymierający gatunek ;x)
Ulubiony gatunek muzyczny: raczej słucham wszystkiego, co mi w ucho wpadnie (oprócz disco polo). Moje ulubione zespoły to Set It Off, Escape the Fate, One Ok Rock, Fall Out Boy i wiele innych…
Ulubione Anime: Akame ga Kill!, Charlotte, The Legend of the Legendary Heroes, Black Cat, Mekakucity Actors, Guilty Crown. Jak widać lubię gatunki fantasy/przygodowe/nadprzyrodzone, ale ostatnio zaczęłam się przekonywać do romansów. Jakby kogoś ciekawiło, jakie anime obejrzałam http://myanimelist.net/animelist/LadyAxanna
Zainteresowania: anime, vocaloidy (mój ulubiony to KAITO <3), kocham cosplay’e i mam już w produkcji strój KAIKO i Inori z Guilty Crown. Co więcej? Prowadzę amatorskiego bloga z moim amatorskim tłumaczeniem nowelki ‘‘Shuuen no Shiori’’ (https://shuuen-no-shiori-pl.blogspot.com/)
Zaopiekujcie się mną dobrze kłania się xD

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
no heja ja się tobą mogę zaopiekować jeśli chcesz się uczyć techniki wredoty.
Jesteś lewo czy prawo ręczna?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum, mam nadzieję, że będziesz się z nami bawiła dobrze i poznasz tu wiele osób, które będą Twoje pasję dzieliły :)

Ostatnia edycja:
Kiyama

Kiyama

New member
Elo here wbij na czat no i w sumie mam pytanie czy słuchasz jakichś ost? :v

Ostatnia edycja:
A

Amper

Cześć LuluRuru, ja mam tylko jedno pytanie czemu taka niska nota z code geass? :D

Ostatnia edycja:
L

LuluRuru

kiklors:
no heja ja się tobą mogę zaopiekować jeśli chcesz się uczyć techniki wredoty.
Jesteś lewo czy prawo ręczna?
haha i tak jestem już wystarczająco wredna, więc nie potrzebuję nauczyciela ;>
Praworęczna ;>
alt
Amper:
Cześć LuluRuru, ja mam tylko jedno pytanie czemu taka niska nota z code geass? :D
Ehem…to było moje pierwsze anime z mechami z tle i za te maszyny odjęłam kilka punkcików ;#
A drugi sezon strasznie mnie nudził i często przewijałam niektóre sceny :v
Ale mam w planach ponowne obejrzenie tej serii, więc może podwyższę ocenę ^.^
alt
Kiyama:
Elo here wbij na czat no i w sumie mam pytanie czy słuchasz jakichś ost? :v
Nie śmiejcie się…ale uzależniłam się od OSTów (kij z tym jak się to odmienia ;P) z…Gwiezdnych Wojen… ;-; mimo, że nie jestem fanką serii
alt
byters:
Witaj na forum, mam nadzieję, że będziesz się z nami bawiła dobrze i poznasz tu wiele osób, które będą Twoje pasję dzieliły :)
Dzięki za ciepłe powitanie :))

Ostatnia edycja:
H

Hesoy

Witaj!

“Nie śmiejcie się…ale uzależniłam się od OSTów (kij z tym jak się to odmienia ;P) z…Gwiezdnych Wojen… ;-; mimo, że nie jestem fanką serii” theme vadera jako dzwonek? :D

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Cześć. Fajnie, że z nami jesteś.
Ja też lubię vocaloidy, chociaż Kaito nie jest moim ulubionym. Jaki jest Twój ulubiony vocaloidowy utwór? Lubisz Miku? Oprócz Kaito jeszcze jakiś lubisz?

Ostatnia edycja:
L

LuluRuru

alt
Caroline:
Cześć. Fajnie, że z nami jesteś.
Ja też lubię vocaloidy, chociaż Kaito nie jest moim ulubionym. Jaki jest Twój ulubiony vocaloidowy utwór? Lubisz Miku? Oprócz Kaito jeszcze jakiś lubisz?
Hej ^.^
Oprócz KAITO, lubię jeszcze MEIKO (w końcu mają podobne ‘‘głosy’’), Megurine Luka oraz bliźniaków Rin i Len (chociaż Lena darzę większą sympatią). Jeśli chodzi o Miku… denerwuje mnie ;p musi być w niemal każdej piosence
Mój ulubiony utwór? Nie mogę wybrać jednego ;>
Alice Human Sacrifice (
) to od tej piosenki tak naprawdę rozpoczęła się moja przygoda z vocaloidami (w dodatku KAITO ma tam mega głęboki głos ^.^)
Acute (szczególnie ta wersja) (
)
Middle Schooler Disease Outburst Boy (
) piosenka prawdziwego gimbusa xd
Monochrome Dream-Eater (
)
Kodoku no Kakurenbo- mój ukochany utwór z mojej ukochanej nowelki ^.^ (wiem, że to nie jest orginał, ale na yt bardzo ciężko jest go znaleźć z dobrą jakością) (
)
The Lost Memory (https://www.youtube.com/watch?v=G4Z5G78viGc)
Soul Distortion Terrorism z Heisei Project (https://www.youtube.com/watch?v=GDYCnhIsUz4)
Dłuuugo by jeszcze wymieniać

A na koniec łapcie optymistyczną piosenkę mojego vocaloidowego idola (https://www.youtube.com/watch?v=Fwj3W3wgxUM) tylko patrzcie na ten uśmiech! xDDDD

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Siemkaa, miło Cie poznać :>
Co sądzisz o legalizacji marihuany w Polsce?
Jaki jest Twój ulubiony keczup?
Wbijaj na czeteła, Peace!

Ostatnia edycja:
F

Fafau

Duuuuże propsy za Set It Off i One Ok Rocka ^-^
Masz jakieś ulubione ich piosenki ? ^^

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Cze!

Potrafisz gotować (rosół)?
Co sądzisz o poligamii?

W sumie props za akame i legendę legendarnych legend no i fantasy.

Uważaj na desa kappa

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Witaj ^^ Zwą mnie Vudzio.
Coraz więcej osób z dobrym gustem muzycznym :D cieszy mnie to.
Co myślisz o apokalipsie zombie ?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom