Witam

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

Aizyla

Nazywam się Aleksandra (Alex, Ola… możecie nazywać mnie jak wolicie), jestem z rocznika 2001.
Anime odkryłam jakieś 2 lata temu, nie rozumiałam jak można oglądać takie “bajki”, ale jako że jestem osobą ciekawską musiałam to sprawdzić, no i cóż, dosyć mnie wciągnęło.
Moje ulubione to: Kaichou wa Maid Sama, Zero no Tsukaima, Noragami, Kamisama Hajimemashita, Inu x Boku ss, No game no life, Toradora…
Poza tym interesuję się także modą, sztuką, azjatyckimi sekretami urody, biologią, kocham także czytać, jak mam wenę to czasem maluję.
Muzyka: dubstep, k-pop, pop, czasem klasyczna.
Miło mi was wszystkich poznać, mam nadzieję, że poznam tu wiele ciekawych osób

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Hejka :p

Widziałaś może Zankyou no Terror :D?
Zapraszam serdecznie na czat i discorda.
Potrafisz gotować (rosół)?

To tyle ^^

Ostatnia edycja:
A

Aizyla

Niestety nie obejrzałam tego anime, ale szukałam ostatnio czegoś ciekawego więc może to obejrzę.
Bardzo lubię gotować (umiem robić rosół), głównie gotuję makarony, risotta, czasem ciasta.
Dziękuję za zaproszenie, na pewno wkrótce dołączę.

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Witam serdeczniehttp://animes.pl//emotki/cebulak29.gif.

Czytasz jakieś LN ?

Zapraszam na czat i na discorda może poznasz interesujących ludzi takich jak ja.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
L

LuluRuru

Witaj ^^ cieszę się że znalazłam na forum rówieśniczkę ^^ (rocznik 2001 rządzi)

Jakie było Twoje pierwsze anime?
Słuchasz jakiś vocaloidów?

Wbijaj na czat ^^

Ostatnia edycja:
G

Grimm

Witam na Forum

Widać że coraz więcej osób się rejestruje z 2001 rocznika (cóż sam do niego należę -_- ).
Pozwól że zapytam:
Ktoś ci polecił jakieś szczególne anime, czy sama się do tego zabrałaś.
Jak nie chcesz to nie musisz pisać ja cię do odpowiedzi niezmuszam.

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Hej, muzyka klasyczna ??? Jakieś ulubione utwory czy też nawet jakieś instrumenty w których preferujesz ??? :)

edit. Pokażesz co namalowałaś ??

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
Ohayo! Lubisz gofry? Jeśli tak to z czym :D

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
A

Aizyla

Dziękuję za tak miłe przyjęcie, widzę że jest tu naprawdę dużo miłych osób. Przepraszam, że od razu nie odpowiedziałam na wasze pytania ale postaram się to nadrobić.
alt
KawaiiShinigami:
Witam serdeczniehttp://animes.pl//emotki/cebulak29.gif.

Czytasz jakieś LN ?

Zapraszam na czat i na discorda może poznasz interesujących ludzi takich jak ja.

Pozdrawiam.
Jeszcze nie miałam okazji przeczytać LN, ale może wkrótce coś przeczytam, masz może coś godnego polecenia?
alt
LuluRuru:
Witaj ^^ cieszę się że znalazłam na forum rówieśniczkę ^^ (rocznik 2001 rządzi)

Jakie było Twoje pierwsze anime?
Słuchasz jakiś vocaloidów?

Wbijaj na czat ^^
Witam rówieśniczkę, też bardzo się cieszę, że jest ktoś w moim wieku. Moje pierwsze anime to było Kaichou wa Maid Sama (a twoje?), czasem słucham vocaloidów, ale jestem początkująca w tym temacie.
alt
Grimm:
Witam na Forum

Widać że coraz więcej osób się rejestruje z 2001 rocznika (cóż sam do niego należę -_- ).
Pozwól że zapytam:
Ktoś ci polecił jakieś szczególne anime, czy sama się do tego zabrałaś.
Jak nie chcesz to nie musisz pisać ja cię do odpowiedzi niezmuszam.
Hej, fajnie że jest kolejna osoba z mojego rocznika. Zabrałam się do tego sama, w moim otoczeniu anime nie jest zbyt popularne, więc nie miał mi kto polecić.
alt
nimarus:
Hej, muzyka klasyczna ??? Jakieś ulubione utwory czy też nawet jakieś instrumenty w których preferujesz ??? :)

edit. Pokażesz co namalowałaś ??
Muzykę klasyczną z tych wszystkich gatunków słucham najrzadziej, nie mam zbyt dużo ulubionych utworów jednak bardzo podoba mi się “the waltz of lost dreams”, a instrumenty to zdecydowanie pianino, w przyszłości chciałabym się nauczyć na nim grać.
Lubię malować… ale nie maluję zbyt dobrze, więc raczej nie. Może kiedyś pokażę jak będę bardziej zadowolona ze swoich prac.
alt
1234567890:
Ohayo! Lubisz gofry? Jeśli tak to z czym :D

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Lubię gofry, najbardziej z owocami, a ty?

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Jeżeli szukasz coś prostego i dobrego dla nowych (pod warunkiem że znasz się troche na angielskim) to mam coś w sam raz dla ciebie jeżeli chodzi LN czy… jak to tam się zwie xd.

A co do muzyki to trafiłaś xd… ja lubie pianino i skrzypce :D, a co do twojego ulubionego to jeszcze nie słyszałem… zobaczę co to xd.

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Siemano! Na jakim anime najbardziej się zawiodłaś?

Co do ln na polskim rynku

No game no life
Zerowa Maria i puste pudełko
Blask księżyca
Sword Art Online

te chyba będą najlepsze :D Witam na forum ^^

Ostatnia edycja:
A

Aizyla

alt
nimarus:
Jeżeli szukasz coś prostego i dobrego dla nowych (pod warunkiem że znasz się troche na angielskim) to mam coś w sam raz dla ciebie jeżeli chodzi LN czy… jak to tam się zwie xd.

A co do muzyki to trafiłaś xd… ja lubie pianino i skrzypce :D, a co do twojego ulubionego to jeszcze nie słyszałem… zobaczę co to xd.
Bardzo prosiłabym tą LN (też nie mam pojęcia jak się to do końca zwie, ale wiem o co chodzi) angielski umiem w nawet dobrym poziomie, a w razie czego to mogę tłumaczyć pojedyncze słówka . A jaki jest twój ulubiony utwór?
alt
dastame:
Siemano! Na jakim anime najbardziej się zawiodłaś?

Co do ln na polskim rynku

No game no life
Zerowa Maria i puste pudełko
Blask księżyca
Sword Art Online

te chyba będą najlepsze :D Witam na forum ^^
Cześć, wydaje mi się, że nie miałam jakiegoś wielkiego rozczarowania przy anime. Gdy nie podobała mi się kreska lub anime wydawało się nudne to wyłączałam je i szukałam innego bez jakiegoś większego żalu.
Dziękuję, postaram się którąś z nich przeczytać, jak myślisz, która będzie najlepsza na początek, albo która podobała się tobie najbardziej?

Ostatnia edycja:
1

1112

Czemu nie słuchasz Brutal Death Metalu? :< A tak ogólnie to siema, mam nadzieje że dobrze spędzisz tu bawić i miło będziesz się tu czas ^^

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Skoro spodobało Ci się anime No game no life, to ln powinna być dobra na początek. Chyba że chcesz coś innego to Blask księżyca powinien być najlepszy. Ma tylko jeden tom więc mogłabyś sprawdzić, czy Ci się czytanie ln spodoba ^^

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj nowa osóbko :), mam nadzieję, że miło będziesz się tutaj czuła, serdecznie Cię na czat zapraszam, baw się dobrze ^^

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum.

Jak nas znalazłaś?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori! Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!
Ari na?

A tak serio to, co tam?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom