J
Jormungandr
Jak w tytule, witam. Mam na imię xxx i mam ileś tam lat. To już raczej wiadomo, no ale interesuję się troszkę anime i mangą. Anime to już tak nie szczególnie, aczkolwiek czytam dość dużo mang. Nigdy nie byłem zarejestrowany na żadnym forum dotyczącym anime (przynajmniej nie na polskim), więc postanowiłem spróbować. Nie chce mi się mojej biografii w tym jednym poście, więc jeżeli macie jakieś pytania, to śmiało, nie ma co się wstydzić.
Nie wiem czy Was to interesuje, lecz napiszę kilka moich ulubionych tytułów. Widział, że kilka osób zrobiło to samo, więc powinno być okej.
Mangi - Tokyo Ghoul - Tokyo Ghoul:re, Oyasumi Punpun, Berserk, Vinland Saga, Vagabond, Hoshi no Samidare, JoJo, 20th Century Boys, Holyland i tak dalej.
Anime - Monogatari serie, TTGL, Hajime no Ippo, Mushishi, Monster, Nana, Gintama i coś tam jeszcze.
Pewnie zapomniałem o większości, no ale co tam.
To by było na tyle.
Nie wiem czy Was to interesuje, lecz napiszę kilka moich ulubionych tytułów. Widział, że kilka osób zrobiło to samo, więc powinno być okej.
Mangi - Tokyo Ghoul - Tokyo Ghoul:re, Oyasumi Punpun, Berserk, Vinland Saga, Vagabond, Hoshi no Samidare, JoJo, 20th Century Boys, Holyland i tak dalej.
Anime - Monogatari serie, TTGL, Hajime no Ippo, Mushishi, Monster, Nana, Gintama i coś tam jeszcze.
Pewnie zapomniałem o większości, no ale co tam.
To by było na tyle.
Ostatnia edycja: