Witam.

• Autor wątku Jormungandr
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
J

Jormungandr

Jak w tytule, witam. Mam na imię xxx i mam ileś tam lat. To już raczej wiadomo, no ale interesuję się troszkę anime i mangą. Anime to już tak nie szczególnie, aczkolwiek czytam dość dużo mang. Nigdy nie byłem zarejestrowany na żadnym forum dotyczącym anime (przynajmniej nie na polskim), więc postanowiłem spróbować. Nie chce mi się mojej biografii w tym jednym poście, więc jeżeli macie jakieś pytania, to śmiało, nie ma co się wstydzić.

Nie wiem czy Was to interesuje, lecz napiszę kilka moich ulubionych tytułów. Widział, że kilka osób zrobiło to samo, więc powinno być okej.

Mangi - Tokyo Ghoul - Tokyo Ghoul:re, Oyasumi Punpun, Berserk, Vinland Saga, Vagabond, Hoshi no Samidare, JoJo, 20th Century Boys, Holyland i tak dalej.
Anime - Monogatari serie, TTGL, Hajime no Ippo, Mushishi, Monster, Nana, Gintama i coś tam jeszcze.

Pewnie zapomniałem o większości, no ale co tam.

To by było na tyle.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Interesuje nas wszystko, jesteśmy ciekawscy z natury.
Plusy za Nanę i inne takie.
Pytania:
Lubisz boczek?
Który majonez jest najlepszy?
Kawa czy krew wrogów?
Skad pomysł na nick?

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Zetsu ile pytań :(

Konbawa!!
Mamy odwrotnie, bo mnie mangi troszkę odpychają, ze względu na ich “statycznośc”, lubię płynnośc w animacji ;)
Plus za Gintamę.

Jakiej słuchasz muzyki, z jakiego rewiru świata jesteś?

Ostatnia edycja:
J

Jormungandr

Interesuje nas wszystko, jesteśmy ciekawscy z natury.
Plusy za Nanę i inne takie.
Pytania:
Lubisz boczek?
Który majonez jest najlepszy?
Kawa czy krew wrogów?
Skad pomysł na nick?

Uwielbiam boczek, szczególnie jajecznice z boczkiem.
Hellmann’s.
Ciężki wybór, poranna kawa stawia na nogi, więc raczej kawa.
Jestem takim małym fanem historii. Kiedyś podczas przeszukiwania wikipedi znalazłem pewien artykuł, Jormungandr - taki tam wielki wąż który walczył z Thor’em.

Zetsu ile pytań :(

Konbawa!!
Mamy odwrotnie, bo mnie mangi troszkę odpychają, ze względu na ich “statycznośc”, lubię płynnośc w animacji ;)
Plus za Gintamę.

Jakiej słuchasz muzyki, z jakiego rewiru świata jesteś?

Rock i metal są moimi ulubionymi gatunkami, lecz tak naprawdę słucham wszystko. Wszystko co wpadnie mi w ucho.
Urodziłem się na Pomorzu, w małym mieście pomiędzy Grudziądzem i Malborkiem, aczkolwiek aktualnie mieszkam w Anglii.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Jormungandr, więc jak masz na imię?
XDDDDDDDDD

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Imię?
Nazwisko?
Pesel?
Numer konta bankowego?
Hello ja jestem Benek albo Mariuszek… Jak kto woli, milo Cie poznać panie xxx

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Witamy, witamy… Nie zapomnij o numerze buta i rozmiarze spodni!

Ostatnia edycja:
1

1112

Hej, masz NIP? Jeśli tak to poproszę. Bardzo potrzebuje też telefonu do Cb i wszystkich Twoich bliskich. Podasz swój adres i zostawisz klucze wyjeżdżawszy do innego kraju? Proszę ;>

Ostatnia edycja:
Top Bottom