Witam../

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Byxon

Byxon

New member
Nazywam się Aleks, mam 16 lat. Moje ulubione anime to High School DxD (oczywiście Oppai) i jestem mega fanem Polish Coverów i Nightcorów. Forum znalazłem szukając po internecie czegoś o anime i jakoś tak wyszło, że wszedłem. Lubię grać w gry, jestem jednym z lepszych graczy w Polsce w grę Dragon Ball Legends, uwielbiam uprawiać jakiekolwiek formy wysiłku fizycznego. To koniec miło wszystkich poznać

Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum!
  1. Jak nas znalazłeś?
  2. Skąd taki nick?
  3. Lubisz masło?

Byxon

Byxon

New member
1.Tak jak napisałem powyżej, szukałem czegoś związanego z anime i jakoś tak wyszło.
2.Był sobie kiedyś jakiś król który nazwał się właśnie Byxon i mi jakoś tak podeszła ta nazwa
3.Lubię masło, ale wolę bekon

fooze

fooze

Donator
Witaj. W sumie na wszystkie moje pytania prawie odpowiedziałeś więc

Skąd nadajesz? Pozostało

Elinor

Elinor

New member
Cześć! Nigdy nie grałam w gry :p Chociaż mam wrażenie, że presja wzrasta i w końcu się przekonam, lol.

Byxon

Byxon

New member
Nie miałem zbytnio dostępu do internetu więc nie mogłem wcześniej odpowiedzieć.

Byxon

Byxon

New member
Na Widzewie się wychowałem, ale nie kibicuje z jakimś wielkim zapałem

Raees

Raees

New member
Cześć.
Co tam u Ciebie?
Masz rodzeństwo?
Jakie gry lubisz? Wolisz grać sam czy z kimś?
Ulubione jedzenie?
Aleks to skrót od jakiego imienia? Aleksander? W sumie to całkiem ładne imię, jednakże ja bym pisał formę skróconą przez “x”, tak by było ładniej.
16 lat, kończysz gimnazjum?
Miłego dnia!

Byxon

Byxon

New member
U mnie dobrze aktualnie kiedy to piszę gram w wowa. Tak mam 2 siostry. Lubię praktycznie wszystkie gry w które da się grać ze znajomymi, wolę grać z kimś 🙂 . Nie mam ulubionego jedzenia, wszystkiego po trochu. Aleks to nie jest skrót od żadnego imienia, a forma z “x” zamiast “ks” występuje w Anglii, a Aleks to imię Polskie. Nie powtarzałem żadnej klasy, więc tak kończę gimnazjum.
Aktualnie kiedy to piszę jest wieczór, więc miłego wieczoru 🙂 .

Ostatnia edycja:
Raees

Raees

New member
Cześć, to znowu ja.
Rozumiem, że po prostu masz na imię Aleks? Muszę przyznać, że jesteś pierwszą napotkaną przeze mnie osobą o takim imieniu, całe życie byłem przekonany, że to jest forma skrócona od jakichś dłuższych imion.
Siostry masz starsze czy młodsze?
Pogrywasz z nimi w gierki czasami?
Cieszysz się z ukończenia gimnazjum? Z tego co pamiętam, to ja cieszyłem się ogromnie kiedy je kończyłem, ale teraz jestem w liceum i je również chce skończyć jak najszybciej, więc to chyba takie swego rodzaju błędne koło?
Gdzie wybierasz się po gimnazjum? Tj. Jakie masz plany na przyszłość?
Pozdrawiam, Raees.

Byxon

Byxon

New member
Tak, mam po prostu na imię Aleks 🙂 .
Obydwie siostry są starsze uprzedzając twoje pytanie jedna 5 lat druga. Nie nie gram z nimi w gry.
Moja radość jest podzielona, wiesz zawsze jest ciężko coś zacząć od nowa kiedy już się zaprzyjaźnisz z wszystkimi i przyzwyczaisz do budynku, i nagle idziesz do nowego miejsca, nowych ludzi. Mam zamiar iść w stronę programowania.
To chyba wszystko, jezeli chcesz wiedzieć coś jeszcze to pytaj 😃 .

Top Bottom