Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
World of Warcraft: Wrath of the Lich King - sunwell
Autor wątkuEyirie
Data rozpoczęcia
Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję
Zapomniałem hasło.
World of Warcraft: Wrath of the Lich King
Chciałby ktoś zagrać w tę cudowną grę na prywatnym polskim serwerze - sunwellu? Tu macie link jeśli chcecie zagrać. Ja chyba wrócę do gry jak zbiorę team do gry… No i mogę trochu każdemu pomóc
Global only Wcześniej te grałem na sunwellu ale po tygodniu mi się znudziło. Ostatnio wbiłem na globala i gram już okrągły miesiąc.
Najlepszym polskim serwerem do WoWa był Nexus ale niestety go zamkneli i jak na razie nie zyskał żadnego godnego następcy na którym warto by było grać. Poza tym WotLK to już lekki przeżytek.
Ja właśnie lubię klimat wotlka, Lukoś XD Nie przepadam na WoDem, za bardzo ułatwili niektóre rzeczy. A na globala nie ma czasu i kasy… Bo gram jak mi sie zachce albo jak mam kilka osób
Dlatego ja też nie gram na globalu. Od kiedy się przeprowadziłem to te 15 funtów za 2 miesiące gry to naprawdę niewiele (równowartość jednego grubszego komiksu marvela) to jednak jakbym opuścił jakikolwiek dzień gry czułbym że tracę hajs. Poza tym muszę kupić WoDa bo mam dodatki tylko do MoPa.