Współpraca

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jak pewnie widzicie, nasze forum ciągle się rozwija dlatego z chęcią chcemy nawiązywać współpracę z innymi portalami/kanałami YT itd…
(głownie o tematyce anime, manga, japonia)

Jak wygląda współpraca z nami?​

Wymiana linkami: My dodajemy logo z linkiem (w panelu bocznym) lub sam link (w stopce) a także ten dział jest przeznaczony do tworzenia wątków przez strony (blogi, kanały itd), które współpracują z nami (mają szansę się tutaj zaprezentwać).

Jeśli chodzi o rozmiar baneru do panelu bocznego to jest to 88px szerokości na około 31px wysokości.

Uwaga tworzenie wątków (w tym dziale) jest możliwe dopiero po zaakceptowaniu przez administrację współpracy!

Propozycje proszę wysyłać na PW lub w tym temacie, oczywiście inne pomysły też wchodzą w grę

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Z racji tego że moje filmy mają mało wspólnego z anime poza paroma vlogami to będę po prostu podawał link w jazdy filmie :)

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nie zrozumiałem do końca o napisałeś XD

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Chcecie nawiązać współpracę z kanałami itp. o tematyce mangi, anime, japoni a ja mimo że prowadzę kanał na YT to jest tam tylko kilka vlogow o wymienionej tematyce, a nawet jak juz się coś pojawi to ludzią z forum się to nie podoba bo jestem wulgarny jak skurwysyn itp. ALE stwierdziłem ze dlaczego miałbym nie pomoc i będę wspominał o forum w każdym moim filmie

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Aha, oto chodziło. Wyślij mi link do twojego kanału.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ładne rysunki, moglibyśmy współpracować ale musiałbym się jeszcze zastanowić nad warunkami :D

Ostatnia edycja:
S

Sejbyl

alt
Domen:
Ładne rysunki, moglibyśmy współpracować ale musiałbym się jeszcze zastanowić nad warunkami :D
Ja będę was udostępniał na moim FP, a wy umieścicie mój baner na forum :3 ?
Co wy na to ?

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Zmieniłem rozmiary banera, kod naszego banerka w spoilerze.

Ostatnia edycja:
IdolwSzutrab7

IdolwSzutrab7

Donator
Witam, jestem administratorem i współzałożycielem forum społecznościowego o tematyce anime. Czy interesowała by was współpraca z forum konkurencyjnym? Współpraca mogłaby wyglądać w dowolny sposób, może to być wymiana banerkiem lub coś więcej. Muszę jednakże podkreślić iż moje forum powstało niedawno, dopiero się rozwija i nie ma zbyt wiele do zaoferowania. W miarę możliwości nadal je rozwijamy. Nie chciałbym robić zbędnej reklamy forum konkurencyjnego, więc adres do mojego forum wyślę w prywatnej wiadomości do administratora - Domen.

Ostatnia edycja:
A

Angelika_Anna_Owsian

Hejka jestem bardzo nowym blogiem, więc nie wiem czy będziecie zainteresowani współpracą ale mój blog na razie polega na tłumaczeniu piosenek z koreańskiego, japońskiego lub chińskiego języka na polski. Ale potem jak się blog i kanał rozwinie mam pomysł na wstawianie programów a nawet może dram ale to dalsza przyszłość. Mój blog i kanał na youtube nazywa się KAWAIISUB. Jeśli macie ochotę to zapraszam na obejrzenie bloga i kanału.
Link do bloga : http://kawaiisubplkjch.blogspot.co.uk/
Link do kanału: https://www.youtube.com/channel/UCQJwLpgEK9Yeun1z5kgLayw
Współpraca zemną była by na pewno łatwa i przyjemna jeśli masz ochotę współpracować napisz na maila, którego znajdziesz na blogu.

Ostatnia edycja:
N

Nantail

Dzień dobry.
Prowadzę stronę między innymi z działami takimi jak: anime, mangi. Strona istnieje już dość długo jak i ciągle się rozwija. Dlatego chciałbym nawiązywać współpracę.
Zapraszam na Maritra.pl i czekam na waszą odpowiedź.
Jeśli chodzi o więcej szczegółów to jestem na pw (podane w moim profilu).

Ostatnia edycja:
Top Bottom