Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Uwaga: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U mnie na Samsungu S3 Neo (przeglądarka chrome) wszystko działa, wyczyść pamięć podręczną.Ajaj, próbuję z telefoniku mojego się zalogować i jakoś nie mogę T.T moze ze to mojego fona wina… Bu :C
Ponowne rejestrowanie się wynika z tego, że czat używa innego serwera do działania.Ogólnie fajnie ale nie widzę logiki w rejestrowaniu się i logowaniu skoro i tak trzeba było być zalogowanym aby pisać![]()
Na czacie wykorzystujemy dowolne hasło a jeśli chodzi o hasło jeśli zarejestrowałeś się przez fb to powinno Ci przyjść na maila a jak nie przyszło i chciałbyś zmiany to śmiało pisz.Loguje się za pomocą fb… Nie znam hasła i tak mnie domenie ugotowales bo w pracy jestem i teraz nie mogę pisać na czacie -.-
Pogrubienia zdecydowanie mi brakuję, napiszę o tym autorowi.Ogólnie czat mi się podoba ale fajnie by było gdyby litery były grubsze, lepiej by się czytałoBrakuje mi tu trochę opcji pogrubienia i zmiany swojej czcionki :c