Wybory Miss Anime sezonu zimowego 2019

• Autor wątku KawaiiShinigami
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Z przyjemnością ogłaszam start wyboru Miss Anime Sezonu Zimowego w roku 2019.
Myślę żeby prowadzić takie wybory co 3 miesiące (co sezon). Widziałem podobny temat na forum ale odnosi się do ogółu i jest nie aktualny, tu chciałbym się skupić wyłącznie na żeńskich postaciach z anime z danego sezonu. Mam świadomość że jesteśmy już przy końcu sezonu zimowego ale nigdy za wcześnie na wybory. Przyszłe wybory będą odbywać się tydzień po rozpoczęciu nowego sezonu.

Na czym to polega? Jest to bardzo proste, wybieramy żeńską postać z anime z tego sezonu, dajemy krótki opis i wklejamy zdjęcie. Głosujemy poprzez dawanie ‘like’/‘serduszka’. Na jednego forumowicza przypada jedna kandydatka do wystawienia.
Do tego jeżeli ktoś chce to może dodać coś więcej od siebie np:
-Dlaczego ta postać a nie inna
-Co ci się w niej najbardziej podoba bądź nie podoba
-Co tylko sobie wymyślisz
WAŻNE:postacie z kontynuowanych serii też mogą brać udział.
Jak widać zasady są proste i łatwe, zapraszam do zabawy.

Ostatnia edycja:
FUSQU

FUSQU

Active member
Raphtalia
Postać ta jest służącą Naufomiego,służy jako broń dla bohatera tarczy.Jest drugim bohaterem tego anime.
Wybrałem tą postać z tego powodu że jest urocza i pochodzi do jednego z najlepszych serii anime 2019 ,.Tate no Yuusha no Nariagari"
Podoba mi się to że z każdym wzroście swojego poziomu staje się coraz starsza i w dodatku jest to kemonomimi (Tanuki)
2490678%20(1)

agellow

agellow

New member
Miku Nakano ( Gotoubun no Hanayome)

Z natury miła, urocza i cicha dziewczyna, a przy tym potrafi walczyć o swoje <3

PNG

Nie muszę mówić, że jest śliczna? Prawda?

Jednak do najważniejszych zalet Miku, należą jej reakcje, są one przezabawne, a ich słodkość osiąga lvl over 9000

tenor

Imo jej jedyną wadą jest fakt, że nie potrafi gotowac, ale za to się bardzo stara :p

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Imię: Shinomiya Kaguya
anime: Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
2467736

Piękna, inteligentna, bogata i myśląca cztery kroki do przodu przed wszystkimi. Ta niewiasta o krwisto czerwonych oczach potrafi wbić w ciebie wzrok tak przesiąknięty nienawiścią i żądzą mordu, że odechce ci się robić jakiekolwiek działania które jej się nie spodobają. Ale pod tą żądzą mordu kryje się urocza dziewczyna, która gdy wpadnie w zakłopotanie, potrafi przemienić się w uroczą niewinną dziewczynę
maxresdefault

Jej największą wadą jest to że jej dumna nie pozwala żeby to ona jako pierwsza zrobiła krok w stronę chłopaka.

Top Bottom