Wyjazd do Tokio (Maj 2017)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Elmor

Elmor

Donator
Witam!
Poszukuje ludzi do wspólnego wyjazdu do Tokio w maju tego roku. Wstępnie planuje lecieć 3 - 25 maj (SkyScanner), bezpośrednio Lot’em. Co do dokładnego planu podróży to jeszcze nie wiem dokładnie. Chce się sugerować różnymi stronami czy filami na YT, które podrzucają pomysł na miejsca do zwiedzenia. Odnośnie noclegu to myślę o Sakura Hause. Znajdę kogoś chętnego? Piszcie! ^^

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Myślę że zachęcisz więcej ludzi jak policzysz co i ile wyjdzie :)

Ostatnia edycja:
MoonCat

MoonCat

New member
Fajna inicjatywa, ale trochę długawy okres na który nie bardzo mógłbym sobie pozwolić. W moim przypadku co najwyżej max wyjazd na jakiś dłuższy weekend lub do tygodnia (choć i to zależnie od okresu).

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
alt
MoonCat:
Fajna inicjatywa, ale trochę długawy okres na który nie bardzo mógłbym sobie pozwolić. W moim przypadku co najwyżej max wyjazd na jakiś dłuższy weekend lub do tygodnia (choć i to zależnie od okresu).
Myślę, że pare dni, czy tydzień to za mało jak na Tokio. Do tego po prostu mam z 6 tyg urlopu, więc chcę ciekawie spędzić ten czas. Przyjeżdżając do Polski, też chcę ją zwiedzić.
alt
okatawo:
Myślę że zachęcisz więcej ludzi jak policzysz co i ile wyjdzie :)
Ja wstępnie chcę wydać z 10k. Dokładny cennik z czasem mogę zrobić ;)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja planuję wyjechać za 2 lata, odkładam hajsy, wycieczka z Logostour to około 13 tys zł. :)

Ostatnia edycja:
Lumek

Lumek

Donator
alt
byters:
Ja planuję wyjechać za 2 lata, odkładam hajsy, wycieczka z Logostour to około 13 tys zł. :)
Przecież już byłeś. Pokazywałeś zdjęcie nawet. ~~Okłamałeś mnie ;_;

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
13k ?? WTF Nie ma czegoś tańszego XD Do 6 k xD

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Jak liczyłem sobie na wyjazd to te 10k musi być, żeby posiedziec z 2tyg i zwiedzać…zeby codziennie sobie wyjść i kupic cos na miescie, jakies pamiątki itd. Od 10k+ powinno starczyć. Jestem chętny ale niestety dopiero za rok

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
alt
Benek:
Jak liczyłem sobie na wyjazd to te 10k musi być, żeby posiedziec z 2tyg i zwiedzać…zeby codziennie sobie wyjść i kupic cos na miescie, jakies pamiątki itd. Od 10k+ powinno starczyć. Jestem chętny ale niestety dopiero za rok
Ja za rok też dopiero lecę. W te wakacje tylko do Polski leciałem. Zabieg miałem, to musiałem zrezygnować w tym roku . Nadal chciałbym jakoś w maju. Na razie mam jedna osobę pewną ;)

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Mozesz mnie zapisać na listę ale tych na 80% pewnych. Od razu ostrzegam iż ja tylko angielski, po japońsku gadać nie bd xD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Vorzech, pytałem w kilku biurach 10k to minimum. Nie jest to tania wycieczka, ale z pewnością niesamowita przygoda

Ostatnia edycja:
Top Bottom