Xiaolin - Pojedynek mistrzów

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

dastame

New member

Serial animowany opowiadający o czworgu dzieci z klasztoru Shaolin, których celem jest znalezienie wszystkich Sheng Gong Wu, nim dostaną się w złe ręce. Każdy z głównych bohaterów jest we władaniu jednego z czterech żywiołów - wody, wiatru, ognia i ziemi, które mają im pomóc w spełnieniu misji.
To dopiero była kreskówka! Codziennie czekało się na kolejny odcinek, a potem bawiło pod blokiem xD Zdecydowanie jest w top3 moich ulubionych kreskówek.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Jedna z tych kreskówek, które namiętnie oglądałam. Ostatnio nawet młodszej kuzynce puściłam kilka odcinków :)

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
alt
Lilka:
Jedna z tych kreskówek, które namiętnie oglądałam. Ostatnio nawet młodszej kuzynce puściłam kilka odcinków :)
Mam tylko nadzieje, ze nie te nowa wersje XD

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Nie, starej. Nowej wersji nawet nie widziałam i nie mam zamiaru widzieć.

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
I bardzo dobrze. Nie ma sensu tracić czasu.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Jedna z tych bajek dla których wracało się z podwórka (lub pola jeżeli jesteś z krakowa xd) i po obejrzeniu wracało się dalej bawić :D

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Nowa wersja nie jest tak zła, no ale jednak stara to perełka

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Chyba najlepsza kreskówka jaką oglądałem i widziałem kiedyś, że jest jakiś nowy sezon :D

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
widzieliście może zakończenie tego ? :D
A jeżeli tak to spodziewaliście się jego xd ?

Ostatnia edycja:
Cahir

Cahir

Member
Była paruodcinkowa seria, gdzie Omi cofnął się w czasie i sprawił że ten główny zuy, co się zmieniał w smoka nie stał się zuy, ale po powrocie do swoich czasów okazało się, że przez to powstał jeszcze większy bajzel, no i koniec końców jakoś udało im się to powstrzymać, a Ray został przywódcą, bo był badassem

Ostatnia edycja:
Top Bottom