XmasCon Kraków 2015

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kiicia

New member
Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Dopisz mnie Kiciu, postaram się jechać :D, co do pociągu jakoś się zgadamy by razem jechać. Zadzwonię też do Bhaala czy ma chęć wstępnie i dam znać wam co do niego xD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Kochanie dobrze wiesz że ja jeszcze nie wiadomo XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Niooo wiem wiem XD ale skoro byters raczy sie zjawić to ja na 100% będę! XD teraz mi już nie ucieknie

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Jak ja będe to akurat będziesz z Bytersem będziesz…XXXXXXD

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Ja będę Femka będzie i kuro będzie na pewno

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Whoooa :D taki fajny jest ten konwent ze aż z pomorza się fatygujecie?

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
na konwenty B-temu zawszę się jeździ :) Jeszcze na Lova do wrocka warto i na animatsuri do wawy

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ok kochanie jade tylko musze kase znaleźć XD
Chyba że nie znajde to nie jade XD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jak mogę to jadę :), mam nadzieję, że nic niespodziewanego nie wyskoczy. Z Bhaalem rozmawiałem już i być może będzie jechał, ale to jeszcze nie jest pewne :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Kiiciu dopisz Okasia, Femkę i kuro :-3
tak btw to odświeżam temat - Jedziecie ludzie?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Wszystkie ludzie z pomorza co wy na to by jechać Polskim Busem? Po tym jak od mojej ukochanej usłyszałem żę Polski bus to darmo wifi, telewizja, klima, kontakty do łądowania telefonów i lapków, a ogólnie 2 piętrowy fajny byśmy wyznaczyli strefe animesową XXXD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nie mam nic przeciwko, dla mnie priorytetem jest cena. Warto sprawdzić czy to coś jedzie z GDA do Krakowa.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
W obie strony 100 złoty tak około będzie chyba żę na ostatnią chwile chcecie rezerwować bo kilka dni przed wyjazdem to cena wzrasta dwukrotnie…

I tak Polski bus jedzie od GDańska dworca PKS, właściwie to tam mają stopa i zaczynają wyjazd przez całą Polske XD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
No to myślę, że spoko, trzeba byłoby to razem obgadać na Skype i miesiąc przez konem zarezerwować miejsca.

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Dla mnie najważniejsze jest to by jechac jak najtaniej xD
Jeśli zamówi się bilety na pociąg miesiąc przed imprezą to kosztuje to ze zniżką dla uczniów jakoś 30 zł w jedną stronę.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Czyli 60 powinien kosztować normalny bilet. To w sumie wszystko jedno czym będę jechał. Z resztą ja tam się dostosuję do większości.

Ostatnia edycja:
Top Bottom