Yakusoku no Neverland

• Autor wątku KawaiiShinigami
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
96929l

MyAnimeList-Yakusoku no Neverland
Sezon: Zima 2019
Data premiery: 11 styczeń 2019
Gatunki: Horror, mystery, thriller, shounen
Studio: CloverWorks
Opis: Trójka bohaterów: Emma, Norman, Ray, żyją spokojnie w sierocińcu odizolowanym od reszty świata wraz ze swoimi ‘braćmi’ i ‘siostrami’. Wraz z osiągnięciem 12 roku życia, dzieciaki zostają przydzieleni do nowych rodzin gdzie mają spędzić resztę swojego życia. Jedyną zasadą sierocińca jest zakaz zbliżania się do bramy sierocińca oddzielających świat bohaterów od zewnętrznego. Pewnego dnia dwójka bohaterów łamie ten zakaz i odkrywają prawdę o sierocińcu i o dzieciach które kończą 12 lat.
Aktualnie jest 9 odcinków, jeżeli ktoś ogląda to niech podzieli się opinią. Osobiście anime podoba mi się i czekam na kolejne odcinki z niecierpliwością.

Kasix-chan

Kasix-chan

New member
Na początku podeszłam do tego anime sceptycznie. Po pierwszym odcinku fabuła wydała mi się oklepana no i ta dziewczynka co wygląda jak chłopczyk ale cos mnie tchneło żeby oglądać dalej (moze znudzenie) i nie żałuję. Akcja mocno się rozwinęła, postacie nabrały charakteru i z każdym odcinkiem chcę więcej! A zaraz kończy sie sezon. 😭

hanler

hanler

New member
No ja nie wytrzymałem i sięgnąłem po mangę, nadrobiłem chyba w dwa dni czytając po kilka godzin. Skończą sezon akurat w mega momencie, ale mam nadzieję, że nie porzucą tego i będą kolejne sezony, bo niektóre sceny naprawdę mega zrobili, OST też jest niezły, a do tego opening cudo.

aliceismad

aliceismad

New member
Wczoraj zaczęłam oglądać i jestem pozytywnie zaskoczona. Anime trzyma w napięciu, kreska niczego sobie. Zapowiada się świetna pozycja. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Top Bottom