Yo :D

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

Raizer

New member
Imię: Michał
Lat: w tym roku 18
Ulubione anime:
Naruto(Shippuuden również), Dragon Ball(wszystkie serie), Highschool DxD, Hagure Yuusha no Estetica, Mirai Nikki, Elfen Lied i jeszcze kilka się na pewno znajdzie :)

Ulubione gatunki muzyczne: Tanz Metal, Hard Rock, Power Metal, Gothic Metal, Reggae.

Zainteresowania: Oczywiście anime. Oprócz tego piłka nożna, muzyka, Dungeons&Dragons, Magic: The Gathering.

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Od wiernej paczki z Sword Art Online PBF :)

I taki mały spoiler o mnie:

Mam na imię Michał. W marcu kończę 18 lat. Mieszkam w województwie łódzkim. Uczęszczam do technikum w Piotrkowie Trybunalskim na kierunek technik mechatronik. Muszę przyznać, że na początku nie byłem pewny co do tego wyboru ale teraz jestem pewny w 100%, że to był dobry wybór. W wolnych chwilach przeważnie oglądam anime lub spotykam się ze znajomymi, żeby pogadać, pośmiać się, pograć w Herosów 3 :D lub w Dungeons&Dragons ( jam jest Mistrz Podziemi). Dużą część dnia spędzam na słuchaniu muzyki. Przeważnie jest to tylko jeden, jedyny zespół. Mój balsam na okaleczoną duszę. Mowa o Rammstein’ie, którego jestem fanatykiem. Mój staż z tym zespołem przekracza już 10 lat. Oprócz R+ słucham, także System of a Down, Nightwish, Gojira, Sonata Artica, Lao Che, Strachy na lachy oraz ewenement polskiej sceny muzycznej, którym jest grupa o wdzięcznej nazwie Kabanos. Ich teksty świetnie trafiają do mego serca i goszczą w nim na bardzo długo. W związku z tym, że param się, jak to mówią moi znajomi, brudną muzyką, jeżdżę na Woodstock ( zapraszam każdego serdecznie) i różnego rodzaju koncerty.
Co do mnie samego. Mam około 185 wzrostu, postura normalnego zdrowego chłopaka :D, może dla niektórych jestem za chudy ale jak się dowiedzą ile ważę to zmieniają zdanie. Me włosy są koloru brąz, ślepia zajebiście zielone(moja duma). Jestem osobą wesołą, wśród znajomych rozmowną i otwartą, wśród obcych cichą i skromną. Moją największą zaletą jest bezinteresowność i gotowość do niesienia pomocy oraz według znajomych to, że przekładam potrzeby innych nad własne. Natomiast moją główną wadą jest moje lenistwo(o tym się nie będę rozpisywał.)
To by było tyle z mojej strony.
Pozdrawiam i zapraszam do miłych konwersacji.
Raizer :D

Ostatnia edycja:
R

Raizer

New member
To żałuj :) Zajebisty sposób na zabawę i spędzenie czasu ze znajomymi.

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Siemanko!
Ja tez w tym roku będę mieć 18 lat, ale w lutym i nawet podobnie ze wzrostem :p

Ostatnia edycja:
Top Bottom