Laska2584
New member
Witam forumowiczów 
Nazywam się Bartek i pochodzę z małej wiochy ( zadupia
) na Warmii , lecz bardzo cenię sobie taką lokalizację :3
Anime interesuję się jakoś od 4 lat , a w lutym pyknie mi 20 krzyżyk.
Myśląc o ulubionych bajkach od razu na myśl nasuwa mi się Gintama
prócz tego : GTO , Death note , Code Geass , Bleach , Black blood brothers.
Nie są one może koniecznie najlepsze (prócz pierwszego tytułu ofkors
) , ale należą do moich ulubionych tytułów , dla zainteresowanych zostawiam też swoją MAL’ową listę :http://myanimelist.net/animelist/laska2584 (uzupełniana gdy tylko mi się coś przypomni xD)
O forum słyszałem już jakiś czas temu ( między innymi od kilku niedawno zarejestrowanych użytkowników) a konto mam tu już od jakiegoś czasu… po prostu zbierałem się w sobie żeby coś napisać
Z tutejszej starej gwardii powinien mnie kojarzyć Byters , co do reszty , pojawiła się tu ostatnio grupa użytkowników uciekających z tonącego statku zwanego AnimeOn (off) i raczej większość z nich mnie zna :3
Miałem problem ze wskazaniem kto zarekomendował mi forum , bo nie można wpisać kilku osób xD ale ostatecznie padło na Barume
Co do hobby to prócz oglądania bajek i słuchania muzyki ( każdej która wpadnie mi w ucho … no może prócz disco-polo ^^) lubię pojeździć na rowerze (ale bez przesady coby nie wypluć i tak już zdegenerowanych płuc
) i poznawać nowych ludzi.
Lubię też stawiać space przed przecinkami , i nie przestanę tego robić
To by było chyba na tyle
zaznaczę jeszcze że lubię masło , a margaryna przy nim ssie xD
Pozdrawiam.
Nazywam się Bartek i pochodzę z małej wiochy ( zadupia
Anime interesuję się jakoś od 4 lat , a w lutym pyknie mi 20 krzyżyk.
Myśląc o ulubionych bajkach od razu na myśl nasuwa mi się Gintama
Nie są one może koniecznie najlepsze (prócz pierwszego tytułu ofkors
O forum słyszałem już jakiś czas temu ( między innymi od kilku niedawno zarejestrowanych użytkowników) a konto mam tu już od jakiegoś czasu… po prostu zbierałem się w sobie żeby coś napisać
Z tutejszej starej gwardii powinien mnie kojarzyć Byters , co do reszty , pojawiła się tu ostatnio grupa użytkowników uciekających z tonącego statku zwanego AnimeOn (off) i raczej większość z nich mnie zna :3
Miałem problem ze wskazaniem kto zarekomendował mi forum , bo nie można wpisać kilku osób xD ale ostatecznie padło na Barume
Co do hobby to prócz oglądania bajek i słuchania muzyki ( każdej która wpadnie mi w ucho … no może prócz disco-polo ^^) lubię pojeździć na rowerze (ale bez przesady coby nie wypluć i tak już zdegenerowanych płuc
Lubię też stawiać space przed przecinkami , i nie przestanę tego robić
To by było chyba na tyle
Pozdrawiam.
Ostatnia edycja: