Yo !

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Laska2584

Laska2584

New member
Witam forumowiczów :p

Nazywam się Bartek i pochodzę z małej wiochy ( zadupia :D ) na Warmii , lecz bardzo cenię sobie taką lokalizację :3
Anime interesuję się jakoś od 4 lat , a w lutym pyknie mi 20 krzyżyk.

Myśląc o ulubionych bajkach od razu na myśl nasuwa mi się Gintama :p prócz tego : GTO , Death note , Code Geass , Bleach , Black blood brothers.
Nie są one może koniecznie najlepsze (prócz pierwszego tytułu ofkors :D) , ale należą do moich ulubionych tytułów , dla zainteresowanych zostawiam też swoją MAL’ową listę :http://myanimelist.net/animelist/laska2584 (uzupełniana gdy tylko mi się coś przypomni xD)

O forum słyszałem już jakiś czas temu ( między innymi od kilku niedawno zarejestrowanych użytkowników) a konto mam tu już od jakiegoś czasu… po prostu zbierałem się w sobie żeby coś napisać :p
Z tutejszej starej gwardii powinien mnie kojarzyć Byters , co do reszty , pojawiła się tu ostatnio grupa użytkowników uciekających z tonącego statku zwanego AnimeOn (off) i raczej większość z nich mnie zna :3
Miałem problem ze wskazaniem kto zarekomendował mi forum , bo nie można wpisać kilku osób xD ale ostatecznie padło na Barume :p

Co do hobby to prócz oglądania bajek i słuchania muzyki ( każdej która wpadnie mi w ucho … no może prócz disco-polo ^^) lubię pojeździć na rowerze (ale bez przesady coby nie wypluć i tak już zdegenerowanych płuc :p) i poznawać nowych ludzi.
Lubię też stawiać space przed przecinkami , i nie przestanę tego robić :D

To by było chyba na tyle :p zaznaczę jeszcze że lubię masło , a margaryna przy nim ssie xD

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Its a trap.

To nie laska o_O bym się złapał.

Witaj na forum

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Hejo, jestem Ayu miło poznać :> zapewniam, ze to świetne forum!
*pytanie kontrolne, lubisz boczek?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Siema Laska, pewnie, że Cię kojarzę, fajnie, że do nas wpadłeś. Wchodź na czat i czasem jak możesz, dawaj na konfy na Skype xD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Elo elo :D Jeździsz na konwenty? I reflektujesz jakieś gry blizzarda? ^.^

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Pozdrawiam, czytasz książki? Poleciłbyś jakąś i jakie lubisz najbardziej?

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Serio Bartuś? Musiałeś wpaść na animes? :D

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
No nie wierzę. Lama przyszła i tutaj. Miłej zabawy. Żartowałem.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siemason xD
Skoro lubisz masło to ciekaw jestem czy Lubisz placki?

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Elo,witamy w naszej foumowej rodzince!

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam, na forum. Byłeś na jakimś konwencie?

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Witaj, Jeśli twoje IQ wynosi przynajmniej połowę twojego wzrostu, to na pewno ci się tu spodoba :) Ludzie spoko, warto się zakumplować.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Mariola, mam nadzieję, że zostaniemy super psiapsiami :>

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ejej, czy Ty w tzw “międzyczasie” byłeś na operacji? Bo wcześniej byłeś Bartusiem a teraz Mariolą… XDD

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
@Ayame
Oczywiście że lubię boczek :3 byle dobrze wysmażony, najlepiej w jajecznicy . czo do nasztępnej odpowiedzi to już jesteśmy psiapsółami :D

@Eyirie
Niesztety Jestem konwentową dziewicą , na żadnym jeszcze się nie pojawiłem , co mam nadzieję się kiedyś zmieni ^^ Czo do Blizzardowych gier to swego czasu grałem ino w Heartstone :p jak mnie najdzie to raz w miesiącu parę partii rozgrywam xD … drugie pytanie pozostawię bez odpowiedzi xDD

@nexus
Oczywista że czytuję :p najchętniej fantastykę , ale nie pogardzę dobrym horrorem albo kryminałem. Czo polecam ? ostatnio zacząłem Sagę "Mrocznej wierzy S.Kinga , skończyłem drugą część (na osiem) i z czystym sumieniem polecam :D Jak byś chciał jakieś jeszcze rekomendacje to się odzywaj :p

@TroLoL
Oczywiście że tak , nie ufam ludziom którzy nie lubią placków.

@Domen
Jak wyżej :p

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
To pojedz z nami na jakiś konwent! Rozdziewiczymy Cie! :p I co powiesz na hotsa? Szuperowy jest!

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
Prędzej czy później się pewnie na jakimś pojawię :p podaj tak w razie czego tylko skład ekipy rozdziewiczającej xDDD
czo do HOTS’a… nie wiedziałem czo to jest xD sprawdzałem w gugluu :p Nigdy nie grałem w żadną Starcraftową giere :eek:

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ta gra łączy 3 uniwersa: Warcrafta, Starcrafta i Diablo, czyli masz tam postacie z wszystkich 3. To gra typu moba i ma wiele fajnych map o swoich właściwościach, tak że to nie tak że ciągle takie same mecze rozgrywasz. Jesli zachcesz zagrać to mi powiedz, wyślę Ci linka i na starcie dostaniesz postać spoza tygodniowej i jeszcze jakiegoś bonusa XD

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
Niby bardzo chętnie… ale trochę przeraża mnie rozmiar pliku xDD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Nie bój się kolega XD ja się zakochałam w tej grze ^.^ i genialne teksty blizzarda :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom