Yo

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

LeeZero

Hmm coś o sobie:
Imie: top secret
Jak długo mam styczność z animie długo krótko czas jest relatywny.
Za-int-te-re-so-wania (bdw. ciekawe czy dobrze podzieliłem) Nie licząc anime które rzadziej oglądam to zdecydowanie gry i wszystkiego po trochu no może nie tak dosłownie
Ulubione Anime: trudno powiedzieć albo wybrać ale najwięcej razy, znaczy się więcej niż raz obejrzałem Redline (http://myanimelist.net/anime/6675/Redline) którko o anime jest to film o wyścigach pomimo tego faktu (wyścigi bleee) obejrzałem i powiem że świetne jesli chodzi o efekty i o muzykę drugim anime które oglądnąłem aż dwa razy jest o dziwo Mirai Nikki jak oglądałem początek to szczerze pierwsze kilka odcinków oglądałem z 3 miesiące rzygać chciało sie kilkoma rzeczami tam i wato anime to obejrzeć dla zakończania ono mię urzekło. Jest też wiele innych świetnych animie ale pisać o nich moża dużo i o nich zadania są podzielone.
Wracając jeszcze do zainteresowań to próbowałem rysować ale mam za wysokie wymagania co do siebie i zbyt mało cierpliwości. Gram ostatnimi czasy w DiaboloCzy i lol z tej drugiej gry udało mi sie końcu wyjść z sivera i jakoś jak zdobyłem golda nie mam chcęci by wychodzić dalej cienki jestem :D
Jest jeszcze jedna rzecz, kojarzycie może anime “Kami nomi zo Shiru Sekai” nie jest ważne o czym to tylko co główny bohater przeważnie robi w skrócie gra a dokładnie gra w gry typu VN Visual novel chciał bym taką kiedyś stworzyć i jest to raczej w czasie teraźniejszym.
Gdzieś tam stworze wątek na temat tego co już zrobiłem mojej krótkiej nie dokończonej gry jest tylko jak by to ubrać w słowa nie kompletna nie będę sie już tu rozpisywał miało być krótko. Im wiecej tym mniej chce sie czytać.
Cześć.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
w skrócie kolejny otaku jarający się miraii nikki (TAK JAKBY KOMUŚ SIĘ NIE CHCIAŁO CZYTAĆ WYPOCIN POWYŻEJ CNIE)

Bro polecam ci anime Another.

ode mnie to tyle do zobaczenia na czacie.

Ostatnia edycja:
L

LeeZero

Raczej nie aż tak jarający sie i raczej nie utożsamiam sie sub kulturą otaku :D
Co do Another to tam było dużo głupich scen albo poprostu nie rozumiałem tego animie (Mówi to ktoś kto śmiał sie z ropaczonego nauczyciela)

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom