Z Bogiem.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

Cryla

Cześć i czołem, trafiłem tu dzięki koledze, który powiedział mi, że ktoś tu zamierza gwałcić anime tworząc wątpliwej jakości napisy.
Tak przy okazji może znajdę jakąś miłość? :p
Tak jak już wiecie, jestem Cryla, zamieszkuje miasto drewnianych cerkwi na wschodzie kraju. Lat 19, niekarany.

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Mieszkaniec miasta rosyjskiego pałacu wita mieszkańca miasta drewnianych cerkwi ;)

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Hallo deutsche sprechen Person :D
zapraszam na naszego tsa

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Oj tam tu pełno dziwaków Ninjo np: ty XD
Witaj nowy przybyszu zapraszamy na chat forum ;)

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemcia Cryla! Skąd dokładnie jesteś?

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
O proszę ^ ^ To ja jestem z województwa obok, Warmińsko- Mazurskiego, a dokładniej z Węgorzewa :p

Ostatnia edycja:
C

Cryla

Ostatnio byli u nas na ultrze nasi kibice od was - z Ełku.

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

alt
Cryla:
Cześć i czołem, trafiłem tu dzięki koledze, który powiedział mi, że ktoś tu zamierza gwałcić anime tworząc wątpliwej jakości napisy.
Tak przy okazji może znajdę jakąś miłość? :p
Tak jak już wiecie, jestem Cryla, zamieszkuje miasto drewnianych cerkwi na wschodzie kraju. Lat 19, niekarany.
To może zostań w swoich drewnianych cerkwiach? Przyszedłeś tu i pierwsze co robisz to wyskakujesz z pyskiem.

Ostatnia edycja:
C

Cryla

Ja kulturalnie wyrażam swą opinię na tematy poruszane na tym forum.

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

alt
Cryla:
Ja kulturalnie wyrażam swą opinię na tematy poruszane na tym forum.
Kulturalne wyrażanie swojej opinii?
Ty chyba sobie żartujesz? Wbijasz na forum, witasz się i pierwsze co robisz to krytykujesz całą grupę i piszesz o tym jaki doświadczony i wspaniały jesteś. Zamiast dawać rady innym popracuj trochę nad sobą bo wbijanie do grona osób które się znają, zadzieranie nosa, pisanie o tym jaka jest beznadziejna praca której poświęcili czas, a jak ty to wspaniale robisz nie ma nic wspólnego z kulturalnym wyrażaniem swojej opinii.

Dobrze, że chociaż się najpierw przywitałeś (…)

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum!
Na wstęp prosiłbym cię o ładniejsze wypowiadanie się na forum. nie toleruję obrażania innych!

Miło, że jest z nami kolejna osoba, która tłumaczy anime i wie jaka to jest ciężka praca. Twoje ulubione anime?

Ostatnia edycja:
C

Cryla

Ulubione anime to “Delightful Moomin Family”.
Na wstępie zaproponowałem pomoc, jeśli chcecie służę wam radą, ale jest jeden haczyk, mianowicie musicie chcieć.

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

alt
Cryla:
Ulubione anime to “Delightful Moomin Family”.
Na wstępie zaproponowałem pomoc, jeśli chcecie służę wam radą, ale jest jeden haczyk, mianowicie musicie chcieć.
O tak, teraz każdy chętnie się ciebie poradzi.

Ostatnia edycja:
C

Cryla

I tu pokazujesz swoje nastawienie, a wystarczy tylko zapytać, poprosić o radę.

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Wiesz Cryla, generalnie to nic do cb nie mam, ale rozumiem co muszą czuć ci ludzie, którzy co tydzień poświęcają swój czas i starają się przetłumaczyć odcinek najlepiej jak umieją i w jak najkrótszym czasie, w momencie w którym nieznana im osoba próbuje im wmówić że ,gwałcą" swoją ciężką pracą anime. Naprawdę fajnie, że wbiła tutaj na forum jakaś ogarnięta osoba z dużym doświadczeniem, ale myślę że bardziej byś im pomógł chwaląc ich napisy i motywując ich w ten sposób, niż wyzywając ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom