Zapraszam na stronę z recenzjami - leniwiecpisze.pl!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Leniwiec

Leniwiec

New member
Cześć 😃

Jestem założycielem, ale również jednym z kilku autorów, którzy od kilku miesięcy nieprzerwanie piszą recenzję mang, anime, ale również komiksów zachodnich. Chcemy stworzyć wyjątkowe miejsce w sieci, ale nie kończymy na pustych słowach, gdyż z tygodnia na tydzień poszerzamy nasze zasięgi, a każdy kolejny tekst jest lepszy od poprzedniego.

Nie piszemy tego do końca dla siebie - przede wszystkim robimy to dla fandomu, dla Was, abyście w jednym miejscu mieli całą bazę pomocnej wiedzy odnośnie konkretnych tytułów.

Myślimy już nad nową nazwą - leniwiec miał być blogiem osobistym, ale zmieniłem zdanie, dlatego macie niepowtarzalną okazję, aby dołożyć swoją pomocną cegiełkę, na przykład w formie komentarza, w momencie największych zmian!

Ale koniec już zachęcania: sami wejdźcie i sprawdźcie, co mamy do zaoferowania!

Leniwiec pisze - o mandze, anime i popkulturze!

Leniwiec

Leniwiec

New member
Chciałbym też zaznaczyć, że ciągle poszukujemy nowych autorów. Jeżeli chcesz napisać parę słów o swoim ulubionym tytule - śmiało pisz, na każde zgłoszenie odpowiadam, a na priv udzielam wszelkich szczegółów :D

anaksamea

anaksamea

New member
Bardzo ładna szata graficzna i rozpiętość tekstów też dość szeroka ;) I widzę po kalendarzu na dole, że z miesiąca na miesiąc coraz więcej notek się pojawia ^^ Powodzenia w dalszym rozwoju, ganbatte 🙂 Jedno co zauważyłam w działaniu strony, co można by poprawić, to nazwy autorów są klikalne, ale po kliknięciu wraca się na główną - spodziewałam się raczej strony z listą notek danego autora.

Leniwiec

Leniwiec

New member
Dziękuję za miłe słowa i pomoc w rozwoju :D

Edit: Już można normalnie zobaczyć teksty autorów po kliknięciu w nazwę :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom