Zarabiaj przez neta, czytając reklamy

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.

Aoi

Member
Jak wiecie jest wiele takich stronek na których można zarobić sobie po przez “czytanie” reklam które ci wrzucają. Obecnie sam korzystam właśnie z takiego czegoś.
LINK
Stronka jest dość łatwa w obsłudze i jedynie co trzeba to zarejestrować się a na twoją pocztę co jakiś czas bedzie przychodzić po 3-4 reklamy z wymaganiem potwierdzenia “przeczytania”. Za każda reklame dostaje się 10gr, dodatkowa są ankiety za które mozna dostac od 2-5zl no i różne inne promocje.
Tak to na start dostaje się 20zł, już tylko za samą rejestracje.
A aby wypłacić potrzeba 200zł (kosmos… troche duzo ale da rade szybko zgarnąć to) Poza tym nic się nie robi, i mozna w 1-2miesiace dostac za darmo 200zl ;]

Ostatnia edycja:
Obecnie przez nie cały miech zebralem 80zł już ;P A ja nie zawsze sprawdzam poczte xd

Ostatnia edycja:
A jak jest z wypłaceniem? Jest wiele stron na których jest napisane że zarabiasz a tu nic.

Ostatnia edycja:
Jak narazie wygląda legitymacyjnie dostałem mail po przeczytaniu go dostałem 1zł ciekawe jak jest z wypłaceniem

Ostatnia edycja:
Czyli wszyscy mają jedno pytanie, jak to jest z wypłacaniem?

Ostatnia edycja:
Mało inteligentne pytanie znajdź mi system internetowy który wypłaca w gotówce -.- wszystko idzie przelewem

Ostatnia edycja:
Ciekawy sposób na zarobek, wydaje mi się, że gdzieś już widziałam tę stronę. Być może skorzystam, można przynajmniej jakoś wykorzystać ten czas spędzany w Internecie.~ :D

Ostatnia edycja:
Ja mam 150 zł uzbierane. Miałbym więcej gdybym polecał znajomym, ale nie mogę tego zrobić dopóki nie dostanę wypłaty. -,- Polecą kilku znajomym, potem się okaże że to jednak oszustwo i wszyscy figę dostaną. A ja będę świecił oczami. Jeśli dobrnę do 200 zł, to dam znać i dopiero wtedy umieszczę tu link referencyjny…

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom