Znane anine

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Amiszu_ku

Amiszu_ku

New member
było takie anime gdzie głuwny bochater będący chłopakiem umarł ale zabił przed śmiercią jakieś tam wyzwanie które miało go zabić , typowa osoba która jako największą moc posiada umysł no i on tam dołącza do gry na śmierć i życie i dostaje moc która polega na tym że ma moc o której ktoś myśli że on ma i on tam poznaje grópe przyjaciuł i wykorzystuje jedną dziewczyne ktura zna właśnie ten sekret . nie pamiętam nazwy .

Hannto

Hannto

Active member
A może mógłbyś to trochę uporządkować bo na razie jest to strasznie chaotycznie napisane i nie bardzo wiem czego szukać?

V

Vipowy5503

New member
Przeglądałem sobie tematy w celu poszukania jakiegoś ciekawego anime, którego jeszcze nie oglądałem i natrafiłem na ten post to jedyne co mi przychodzi do głowy to:
Deatte 5 Byou de Battle

Amiszu_ku

Amiszu_ku

New member
dzięki za pomoc i Hannto i Vipowy5503 bo właśnie miałam na myśli Deatte 5 Byou de Battle ciężko jest wytłumaczyć to anime bo jest troche skomplikowane , i jeszcze raz dzięki

Amiszu_ku

Amiszu_ku

New member
dzięki za pomoc i Hannto i Vipowy5503 bo właśnie miałam na myśli Deatte 5 Byou de Battle ciężko jest wytłumaczyć to anime bo jest troche skomplikowane , i jeszcze raz dzięki

Top Bottom