Zombie Express 2016

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Zetsu

Zetsu

New member
Seok Woo jest przepracowanym menedżerem w dużej seulskiej korporacji. Odeszła od niego żona, a z córeczką ma chłodne relacje. W dniu urodzin dziewczynki Woo wybiera się z nią do mieszkającej w Pusan matki. Wsiadają do szybkiego pociągu KTX i ruszają w drogę. Tymczasem w kraju wybucha epidemia zombie. Koreę Południową ogarnia chaos, a kolejne ofiary dołączają do hord żywych trupów. Zarażeni trafiają także do pociągu. Podróż momentalnie staje się koszmarem i dramatyczną walką o przetrwanie. “Zombie Express” tak jak większość wybitnych horrorów nie jest tylko filmem dostarczającym dobrą rozrywkę, lecz także skrywa w sobie głębszy przekaz - krytykę korporacyjnego establishmentu oraz opowieść o poświęceniu podczas apokalipsy.

Film dostępny na e-kinotv
Ja właśnie oglądam i jestem zachwycony. Może być nawet lepszy niż World War Z.

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Wchodzę bo widzę, zombie w tytule… patrzę azjaci i zaczynam wątpić.
Azjatyckie kino ma to do siebie, że aktorzy są mocno teatralni i EMOŁSZYN na maxa…

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Film nie jest zły, ja się zakochałem w tym tytule. Gra aktorska jaka jest taka jest. Jednak to wcale w niczym nie przeszkadza. :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom